Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Cel mai important e să câștigi meciurile de acasă”

Dan Oancia

Dan Oancia
25.10.2014

BC Timișoara o va întâlni în propriul fief pe BC Mureș Târgu Mureș, în a patra etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bănățenii vin după înfrângerea din Gorj, contra Energiei, la 10 puncte diferență, în vreme ce târg-mureșenii au cedat „acasă” cu BCM U Pitești.

Înaintea partidei contra celor de la Târgu Mureș, antrenorul BC Timișoarei, Dragan Petricevic, a făcut referire și la înfrângerea contra gorjenilor. „E periculos, să nu facem caz după un meci pierdut, și nici după unul câștigat nu trebuie să vorbim prea mult. Târgu Jiu nu e o echipă după care să ne mirăm cum am pierdut. Am jucat 25 de minute foarte aproape sau de la egal cu ei. Nu mă pricep așa mult la arbitraj, dar se pare că nu a fost chiar aceeași măsură. Acolo ne-am apropiat puțin de acea regiune conflictuală pentru care acum Națiunile Unite se bat să o declare independentă sau nu. Asta nu înseamnă că nu există destule lucruri pe care nu putem să le reparăm sau că nu am ce să le reproșez băieților. Dacă e ceva e că nu am răspuns în aceeași măsură până la final… Oscilații vor exista la toate echipele. Cel mai important e să câștigi meciurile de acasă. În România ai speranțe în deplasare și așteptări acasă, dar nu întotdeauna”, a spus Dragan Petricevic, conform sport9.ro

Am doi jucători importanți lipsă, dar nu bat toba asupra acestui aspect. Starea de spirit pe care încerc să o transmit e să ne pregătim, să nu facem nici nunți după victorii, nici înmormântări după înfrângeri. Nu păcălim pe nimeni, muncim serios, cine pricepe pricepe, cine nu, nu”, și-a încheiat discursul antrenorul echipei BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!