Stiri Acvile

Dragan Petricevic: „De la Franța mă aștept la corpuri atletice și știință a baschetului foarte mare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.11.2017

„Acvilele” joacă în deplasare în a doua etapă din calificările pentru întrecerea continentală. România vine după înfrângerea de acasă cu Slovenia, 59-80, în timp ce Franța s-a impus categoric în Finlanda, cu 103-44.

„De la Franța mă aștept la corpuri masive, corpuri bune, atletice, știința baschetului foarte mare, doză de autoîncredere”, a declarat selecționerul României, Dragan Petricevic.

La ultima întâlnire directă cu Franța, România a reușit o prestație foarte bună în primele trei sferturi, conducând vicecampioana europeană cu 6 puncte înaintea sfertului patru.

„Nu se pot compara meciurile. Când ești echipă gazdă ești obligat să joci pe viață și pe moarte orice meci acasă, când ești organizator la campionatul european. Naționalele precum Spania, la grupa din Cluj nici nu a transpirat cum trebuie.

Să nu legăm o diferență la un scor mic la un meci, adică să nu confundăm cu un progres. Faptul că s-a pierdut la un scor mic cu Franța, este meritul dăruirii lor și luptei lor. Dar nu înseamnă că s-a ajuns la o bornă, la un punct din progresul echipei și de acolo începe mai departe. Să înțelegem, meciul din 2015 n-are nimic de-a face cu meciul de acum, absolut nimic”, a adăugat Petricevic. 

Meciul dintre Franța și România se joacă miercuri de la ora 21:30 și va fi transmis pe DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!