Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Este o victorie a caracterelor; nu am cuvinte să le mulțumesc”

Dan Oancia

Dan Oancia
01.02.2015

Cadou cum nu se poate mai frumos pentru Dragan Petricevic primit din partea elevilor săi ieri, la capătul jocului din deplasarea de la Târgu Mureş. După ce au fost dominate în primele trei sferturi, aflaţi şi fără doi dintre cei mai importanţi jucători, Jovanovic şi Persic, „leii” au mușcat din adversarii săi în ultimele 10 minute când au întors rezultatul și s-au impus la zece puncte difernță, 67-77.

„Este o victorie a caracterelor; nu am cuvinte să le mulțumesc. Uneori, ca antrenor, ești supărat că jucătorii nu te ascultă, dar în momentele importante ei îți arată că sunt adevărate caractere… Am mizat de la bun început pe o apărare agresivă, dar nu ne-a ieșit în prima repriză, timorați poate și de atmosfera de la Tg Mureș, unde o sală întreagă a susținut echipa gazdă. Nu am renunțat și le-am cerut jucătorilor același lucru, la pauză, după care am jucat mult mai concentrați. Victoria asta e și pentru cei doi absenți, Zlatko și Dalibor, dar înainte de toate este un succes al tuturor celor ce au intrat în teren”, a declarat entuziasmat la finalul meciului Dragan Petricevic.

„Este invitația de a veni la sală și de a ne susține, pentru că ar conta foarte mult. Peste tot unde mergem și jucăm împotriva contracandidatelor la play-off, spectatorii sunt prezenți în număr mare și își ajută echipa minut cu minut”, a vorbit antrenorul BCT-ului, referitor la situația din tribunele sălii „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!