Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Nu am avut suficientă forță și energie să îi depășim”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.10.2014

BC Timişoara a debutat cu stângul în noul sezon din LNBM, fiind învinşi pe teren propriu de Steaua CSM EximBank Bucureşti cu scorul de 75-85. Dragan Petricevic, tehnicanul bănăţenilor, a vorbit la finalul întâlnirii cu roş-albaştri despre jocul în sine, spunând că echipa sa a întâlnit un adversar bun. 

„Este primul eșec și e bine că s-a întâmplat acum și cu o asemenea echipă. Nu aș putea să spun că e o trezire, deoarece noi nu am tratat meciul cu superioritate sau superficialitate. Am întâlnit un adversar bun, am și spus-o înaintea sezonului că e una dintre candidatele la finală, alături de Aseosft și Oradea, echipă cu o rotație foarte bună. Noi am fost nevoiți să alergăm tot timpul după adversar, am arătat că putem, dar că nu avem suficientă forță și energie să îi și depășim”, a declarat Dragan, fiind citat de site-ul oficial „leilor”. 

Pentru echipa pregătită de Dragan Petricevic urmează derby-ul local cu BC Timba, meci programat weekend-ul viitor. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!