Stiri

Dragan Petricevic a anunțat lotul lărgit al echipei naționale feminine a României

Eduard Popa

Eduard Popa
10.10.2017

lot nationala de baschet feminin

Selecționerul Dragan Petricevic a decis sportivele care vor lua parte la stagiul de pregătire de la Oradea pentru meciurile cu Slovenia și Franța, primele din campania de calificare la campionatul european de baschet feminin, EuroBasket 2019.

Din acest lot fac parte patru jucătoare de la Sepsi Sfântu Gheorghe, trei de la U Cluj, două de la CS SCM Timișoara și câte una de la Olimpia Brașov, FCC ICIM Arad și Phoenix Galați. În lotul lărgit mai este prezenta și fosta jucătoare a lui CSM Târgoviște, americanca naturalizată Ashley Walker. Astfel, din lotul lărgit fac parte: 


Gabriela Mărginean (AGU Kayseri Spor Kulubu - Turcia)
Claudia Pop (Istanbul Universitesi SK - Turcia)
Ashley Walker (Umana Reyer Venezia - Italia)
Sonia Ursu (1KS Sleza Wroclaw - Polonia)
Elisabeth Pavel (ZTE NKK - Ungaria)
Annemarie Parau (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Ancuța Stoenescu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Teodora Neagu (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Ioana Ghizilă (Universitatea Cluj-Napoca)
Bianca Voica (Universitatea Cluj-Napoca)
Irina Părău (Universitatea Cluj-Napoca)
Romina Filip (CS SCM Timisoara)
Dora Ardelean (CS SCM Timisoara)
Gabriela Irimia (Olimpia Brasov)
Ildiko Nagy (FCC ICIM Arad)
Alexandra Dumitrache (CS Phoenix Galati)

Sportivele din campionatul intern vor ajunge in cantonamentul de la Oradea pe 2 noiembrie, iar pe 6 noiembrie, la antrenamente se vor alătura și baschetbalistele care evoluează peste hotare. Lotul final de 12 jucătoare va fi decis de antrenorii Dragan Petricevic și Attila Veres în ziua dinaintea partidei cu Slovenia, programată pentru 11 noiembrie, la Arena “Antonio Alexe”.

Pe 13 noiembrie, „Acvilele” vor susține două antrenamente în Arena de Baschet din București, iar în ziua următoare vor decola spre Bruxelles, de unde, vor ajunge cu autocarul la Villeneuve d’Ascq. Acolo, tricolorele vor întâlni Franța, pe 15 noiembrie.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!