Stiri Cupa României Masculin

Dragoş Andrei: „Cerem scuze publicului”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
02.10.2014

Una din noile achiziții ale oltenilor, Dragoș Andrei, a fost foarte afectat de înfrângerea cu CSU Asesoft și la finalul partidei a ținut să ceară scuze în numele echipei suporterilor care au venit în număr mare în Sala Polivalentă din Craiova.

„A fost o înfrângere dureroasă. În primul rând eu vreau să îmi cer scuze publicului. Au venit în număr așa mare și ne-au încurajat pe întreaga durată a meciului. Din păcate ne-am dorit mai mult decât am putut. Asesoft a fost și rămâne o echipă foarte bună, au și o bancă din care mai pot face două echipe. Noi am avut unele probleme mediale, Uros (n.r. Velickovic) din ce am înțeles și-a rupt un deget, Vukurovic nu a putut juca tot din cauza unei accientări și am avut o rotație scurtă. Am reușit să ținem pasul cu ei decât până la pauză”, a spus baschetbalistul. 

Dragoș Andrei a venit în această vară la Craiova de la BC Timișoara.

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Strategia Domnului Toma
    In aceste comentarii nu voi face comparatie intre doua echipe cu bugete si teluri diferite. Dar nu pot sa nu remarc inca odata strategia "MANAGERULUI NATIONALEI SI AL SCM-ului"de a merge pe doua fronturi : CAMPIONAT SI LIGA BALCANICA, in conditiile in care avem un buget redus, jucatori putini (indiferent de calitatea acestora - indoielnica cum este cazul lui BOZOVIC). la fel ca anul trecut, nici nu a inceput bine campionatul si avem doi jucatori accidentati. Si la fel ca anul trecut mergem pe doua fronturi... In mod evident ca vom obtine rezultate nesatisfacatoare, drumuri lungi si obositoare, atmosfera incordata samd... Si dupa toate acestea bineinteles ca 'MANAGERUL NATIONALEI" va da vina pe : ARBITRI, ANTRENOR si in final pe JUCATORI, care si-au batut joc de un campionat intreg... Parca am mai vazut filmul asta (in regia aceluiasi individ) !!!!!Gurile rele spun ca daca nu se plimba pe banii Federatiei, atunci o face pe banii clubului... ca din plimbarile astea prin ceea ce generic se numeste Liga balcanica ( a se vedea ce echipa mai participa in aceasta competitiei) clubul nu are niciun beneficiu, dimpotriva creaza premisele de a se face contraperformanta si in campionat. Poate totusi se sesizeaza si Directorul LAZARCIUC, si il lasa pe Toma sa se plimbe numai pe la Nationala...

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Cred ca e pentru prima oara cand iti dau dreptate, nici eu nu inteleg de ce s-au mai incurcat si cu Liga Balcanica, abia avem lot pentru campionat.
      Insa Bozovic oricum este peste Dragusin din toate punctele de vedere, asta mai intoarce adversarul, mai da si de 3 puncte (rar, ce-i drept, pana la urma e pivot) se misca binisor la ce investitii se fac la noi.
      Tineti minte ca noi nu suntem Asesoft, Oradea sau Mures, la noi cel mai mare salariu este de 2.000 euro, luat de Bureau, restul nu depasesc 1000. Cand o sa avem si noi bugetul lor, atunci putem emite pretentii, pana atunci sa ne multumim cu play-off-ul.

      cu 9 ani în urmă (03.10.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Salarii
    Nu le plange de mila la salarii, pentru ca Bureau ia 3500 de USD, iar BOZOVIC ia 1250 euro. Asta in condiriile in care in Serbia a jucat doar de masa si casa (asta e valoarea lei de piata).
    Nu va fi nici ultima data cand imi vei da dreptate. Stai sa vezi ce va urma...

    cu 9 ani în urmă (03.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!