Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Duelul Cluj vs Oradea ajunge la al 5-lea episod în acest sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2017

Etapa cu numărul 6 din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează duelul dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea. Partida este programată miercuri, 22 martie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Deținătoarea Cupei României și campioana en-titre se vor duela pentru a cincea oară în acest sezon competițional. U BT Cluj-Napoca s-a impus de fiecare dată în fața bihorenilor în actuala stagiune. Clujenii au început sezonul cu o victorie în SuperCupa României. Formația lui Mihai Silvășan a câștigat ambele meciuri din faza întâi a sezonului regulat la minim 10 puncte, iar în primul meci din Top 6 s-a impus la doar 5 puncte, după ce Oradea a remontat un handicap de 20 de puncte.

CSM CSU Oradea a arătat o altă față de la ultima înfrângere în fața clujenilor. Echipa condusă de Cristian Achim are la activ patru victorii la rând în campionat și se gândește la podiumul Ligii Naționale după sezonul regulat.

U BT Cluj-Napoca a câștigat în etapa trecută pe terenul Stelei CSM EximBank și și-a asigurat prima poziție după sezonul regulat. Formația clujeană câștigă sezonul regulat după o pauză de 7 ani și astfel își asigură avantajul terenului propriu pe întreaga durată a playoff-ului.

Așadar miză în acest joc există doar pentru formația vizitatoare, care țintește un loc cât mai sus în clasament. Chiar și pentru clujeni rămâne un meci de orgoliu, în ultimele sezoane creându-se între cele două formații o rivalitate, dată de întâlnirile din meciurile pentru trofee sau din faza eliminatorie a campionatului.

Alin Faur, Mircea Șerban și Laszlo Bukurești sunt arbitrii partidei care va putea fi urmărită în direct la Digi Sport începând cu ora 18:00.

foto: Valentin Todea/ Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!