Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. FOTO. Cum a încercat Alba Iulia să scape de Jessika Bradley

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.09.2013

Jessika Bradlei (dreapta) alături de fosta sa colegă, Sasa Cadjo

Foto: CSU Alba Iulia

Situaţie nemaiîntâlnită în baschetul românesc, la CSU Alba Iulia. Gruparea din Transilvania a încercat să renunţe la americanca Jessika Bradley, cel mai probabil pentru a aduce o altă sportivă în locul acesteia, şi a apelat la o metodă neortodoxă.

Mai citiţi şi:

Jessika Bradley pleacă de la Alba Iulia. Cine urmează ?

Oficialii clubului albaiulian i-au prezentat jucătoarei, în cursul zilei de luni, o factură în care era specificată suma de 1000 de euro. Aceştia i-au explicat jucătoarei că fosta ei echipă din Franţa nu i-a eliberat toate actele în timpul util, iar jucătoarea este nevoită să plătească 1000 de euro sau să părăsească echipa.

În realitate respectivul document reprezenta factura trimisă de către Federaţia Franceză de Baschet în care era menţionată suma de 100 de euro pe care clubul trebuie să o plătească pentru eliberarea cărţii verde. Este vorba de o operaţiune obişnuită pe care orice club trebuie să o suporte atunci când transferă jucători ce au evoluat sezonul precedent în alte campionate. Numai că de această dată, oficialii clubului CSU au mai adăugat, cu pixul, un zero la suma respectivă, cel mai probabil pentru a convinge jucătoarea să părăsească echipa.

Pentru ca situaţia să fie extrem de delicată, jucătoarea a fost trimisă, în cursul zilei de azi, la aeroport pentru a părăsi ţara, însă conducerea clubului nu i-a achiziţionat un bilet de avion.

Bradley nu este prima sportivă ce a părăsit CSU Alba Iulia, în urmă cu 10 zile Andreea Huţanu a optat să evolueze în sezonul următor la CSM Târgovişte, deşi a început pregătirea alături de Alba Iulia.

În următoarele poze vă prezentăm documentul oficial din partea FFBB(1) respectiv hârtia înmânată jucătoarei de către conducerea clublui (2).


6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    balcaniada
    daca e advarat ar trebui dat afara tot clubul din campionat.pacat ca jucatoarea nu poate sa deau pe astia in judecata.

    cu 10 ani în urmă (17.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kg_marius :

    ...
    probabil cei de la Alba Iulia nu sunt la prima actiune de acest gen...cu altele a mers treaba.

    cu 10 ani în urmă (17.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    FFBB
    Oare chiar federatia franceză să nu ştie denumirea ei exactă în acte oficiale? Remarcaţi că în antetul pozei 1 scrie BAKSET BALL în loc de BASKETBALL. :)

    cu 10 ani în urmă (17.09.2013)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      ...
      daca tot insisti.. in franceza corect este basket-ball. plus ca poti sa verifici site-ul lor oficial.. ca idee

      cu 10 ani în urmă (18.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      insista dracu
      Ce inssitare vezi Neacsu-le? Atat mai mult, daca corect este basket-ball, in mod sigur nu este "BAKSETT BALL". Iar acum tu vii cu "basket-ball". Te invit si eu sa te uiti pe site-ul lor: http://www.ffbb.com/_ffbb/page_m.php?d=presentation&p=role. "La Fédération Française de BasketBall (FFBB) est une association créée en 1932 et dont le siège est situé au 117 rue du Château des Rentiers, 75013 Paris. Elle est reconnue d'utilité publique depuis le 1er octobre 1971." Deci cine insistă? :)

      cu 10 ani în urmă (18.09.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    iscabex
    lasa ca-i somn.unii nu stu ce e antetul.ma mira si pe mine:)) ca aia si au tras antet gresit

    cu 10 ani în urmă (18.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!