Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Marko Djurkovic a semnat cu Gaz Metan Mediaş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.08.2014

Djurkovic

Marko Djurkovic a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia Gaz Metan Mediaş. Astfel, sârbul va evolua pentru al doilea sezon consecutiv în România, după ce ediţia precedentă a petrecut-o alături de BCM U Piteşti. 

În 25 de meciuri petrecute la Piteşti, Djurkovic a avut medii de 11.4 puncte, 7.7 recuperări, o pasă decisivă, 0.8 intercepţii, 0.4 capace şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 11.4. Cu o medie de 26.5 minute pe meci, pivotul sârb a avut procentaje de 50% la aruncările de două puncte, 22.1% la cele de la distanţă, respectiv 52.1% la linia de pedeapsă. 

În cele două jocuri disputate de BCM U Piteşti împotriva lui Gaz Metan în campionat, Djurkovic a avut medii de 10 puncte, 9 recuperări şi o pasă decisivă.

Pentru ardeleni, sârbul reprezintă cel de-al cincelea jucător străin semnat în această vară, după Gediminas Navickas, Niksa Nikolic, Doug Plumb şi Aliaksandar Pustahvar. Kevin Thimpson, un american ce trebuia să întărească efectivul din spaţiul de trei secunde al Mediaşului, se află în acest moment la Spitalul de Psihiatrie.

De-a lungul carierei, Mako a mai evoluat pentru Sloga Kraljevo (Serbia), Partizan Belgrad (Serbia), KK Vizura (Serbia), Igokea Aleksandrovac (Bosnia), Borac Banja Luka (Bosnia), KRKA (Slovenia), BC Vienna (Austria) şi Ezzahra (Tunisia).

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    eee
    Ei la asta chiar nu ma asteptam...La Pitesti a facut niste meciuri foarte bune! Mult succes!

    cu 9 ani în urmă (30.08.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    good player
    mult succes marko, eu zic ca daca nu avea probleme cu accidentarile ramanea la Pitesti.cred ca a asteptat pana in ultimul moment prelungirea contractului.tot respectul pt el , mi-ar fi placut sa ramana la noi , e un luptator.
    good luck marko , I hope to come back to pitesi in one day.

    cu 9 ani în urmă (31.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!