Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Uros Velickovic a semnat cu SCM Universitatea Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
31.07.2014

Echipa SCM Universitatea Craiova își continuă campania de achiziții pentru noul sezon competițional. Oltenii s-au înțeles cu jucătorul Uros Velickovic. Informaţia a fost făcută publică de către jucătorul sârb printr-un mesaj transmis site-ului nostru.

Ultima oară la formația slovenă KK Taifun Sentjur, echipă pentru care a avut medii de 12.2 puncte pe meci, 2.6 recuperări și 2.9 pase decisive. A avut un procentaj de 52.2 la aruncările din interiorul semicercului și 37.5 % la cele de distanță.

În liga Națională a mai evoluat la BCM Timișoara, BCM Pitești, Gaz Metan Mediaș și Atlassib Sibiu, iar în cariera sa a mai jucat pentru KK Zdravlje Leskovac (Serbia), Jagodina (Serbia).

Velickovic are 31 de ani, măsoară 1.89 și evoluează pe postul de fundaș.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

10 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    bun
    bun de cand juca la Pitesti- bravo- nu arata chiar asa de rau Craiova

    cu 9 ani în urmă (31.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    bugetul alocat initial
    s-a marit si se pot lua jucatori. Sa vedem de ce suntem in stare anul asta.

    cu 9 ani în urmă (31.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    REPATRIERI
    Iata ca SCM Craiova a ajuns "spalatoarea de cadavre" a LNB. Dupa "tanarul" Krstanovic, iata ca o alta "speranta" este recuperata si reintegrata in lotul SCM. Oradea ia jucatori din Bundesliga, noi "repatriem"de la KK TAIFUN SENTJUR. Fara comentarii.....
    P.S. Daca tot nu ai buget sa aduci ca si Oradea, Cluj, Timisoara, steua, etc de ce nu investesti in tineri romani, intr-un program pe termen mediu si lung. Rezultatele pe teren oricum vor fi aceleasi (adica vom fi ciuca batailor) dar macar in varianta propusa am contribui la cresterea de tineri romani.....

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      buget
      In parte,sunt de acord cu ce zici dar eu cred ca daca am avea numai jucatori fara experienta, chiar am fi ciuca batailor( gen Chiajna sau Farul).Eu zic totusi dsa asteptam si dupa turul campionatului sa tragem niste concluzii

      cu 9 ani în urmă (01.08.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    incredere
    Eu zic sa aveti incredere in Mandic ca aduce jucatori competitivi. Atat Krstanovici cat si Velickovic au experienta in campionatul nostru si asta e foarte important. Sa asteptam si continuarea si poate o sa faceti din nou o figura frumoasa in campionat. Imi doresc asta cu atat mai mult cu cat vad ca Mediasul, Timba si Universitatea Cluj nu prea transfera nimic demn de luat in seama, asa ca sper sa avem macar 10 echipe care sa se lupte pt play-off.

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova PaulANK :

    Daca
    pana acum de ce nu aduc jucatori.acum de ce transfera jucatori, mai bine investeau doar in tineri.cine sa mai inteleaga

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    !
    Bune transferuri. Bani putini, dar bine folosiți.

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    !
    Bune transferuri. Bani putini, dar bine folosiți.

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Tineri
    Sincer, nu stiu ce aveti tot cu tinerii.Avem satelit pe echipa a 2-a si acolo se cresc tinerii. Echipa mare produce bani, nu tineri. Plus ca la nivel de juniori, Craiova e o forța ce se bate uc "U" Cluj si Dan Dacian an de an si o Facem bine. Eu sunt junior la Craiova si pot spune ca sunt foarte mulțumit de orice inseamna Scm(juniori, echipa mare, sala etc.)

    cu 9 ani în urmă (01.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Tineri
    Dan Dacian are peste 400 de copii si din ei doar cativa merg la juniorii Stelei, restul se lasa de sport de performanta.

    cu 9 ani în urmă (02.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!