Stiri

Echipa lui Vlad Moldoveanu pierde la 3 puncte pe terenul lui Paris Levallois, dar calificarea în sferturile EuroCup se joacă în Polonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2015

PGE Turow Zgorzelec a plecat învinsă de pe terenul lui Paris Levallois după partida tur a optimilor de finală din EuroCup. Partida dintre campioana Poloniei și echipa gazdă din Franța a fost una extrem de antrenantă cu multe răsturnări de situație. Pe final, francezii au gestionat mai bine situația și au profitat și de inexactitatea de la libere a oaspeților, care au marcat doar 13/27 (48.1%) de la linia de pedeapsă. Chiar și așa cu 30 de secunde rămase de joc scorul era 72-71 în favoarea gazdelor. Mike Green a reușit un coș uriaș de la semidistanță după ce inițial alunecase și a fost aproape să comită un turnover. La ultima fază mingea a ajuns la Mardy Collins care însă nu a putut trimite confruntarea în prelungiri și astfel la final Paris Levallois a învins pe PGE Turow cu scorul de 74-71.

Vlad Moldoveanu a avut un aport extrem de important în jocul echipei sale. Internaționalul român a jucat timp de 21 de minute și a încheiat cu 10 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Extrema de forță a marcat 1/2 de la 2 puncte, 2/7 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, acumulând un indice al eficienței de 10 unități. Cât timp Vlad Moldoveanu s-a aflat pe parchet, PGE Turow s-a aflat la +6 în fața francezilor, lucru indicat de parametrul „+/-” al statisticii jucătorului român.

Mardy Collins, colegul lui Vlad Moldoveanu a avut o prestație excelentă cu 15 puncte, 13 recuperări și 7 pase decisive. Cel mai bun jucător al echipei gazde a fost Sharrod Ford cu 10 puncte și 6 recuperări, urmat Dionte Christmas cu 9 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive.

Partida retur dintre PGE Turow Zgorzelec și Paris Levallois, care va decide echipa care va avansa în sferturile de finală ale EuroCup, se va desfășura miercurea viitoare, pe 11 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!