Stiri Vulturi

Emi Cățe a reușit o prestație excelentă contra Ciprului, încununată cu un double-double

Eduard Popa

Eduard Popa
07.08.2019

Emi Cățe a reușit o prestație excelentă contra Ciprului, încununată cu un double-double

emi cate cipru romania

Naționala de baschet masculin a României a izbutit o victorie destul de categorică, scor 85-70, la Nicosia împotriva Ciprului, în primul meci din runda a treia pentru precalificările Eurobasket 2021. A fost un efort colectiv pentru elevii lui Tudor Costescu, cu patru jucători care au fost în double digits și au înscris cel puțin 10 puncte.

Emi Cățe a fost însă vioara întâi a României. Pivotul lui UCAM Murcia a adunat 19 puncte, cu 10 recuperări (4 ofensive), 2 pase decisive, 4 capace și 2 intercepții. El a mai strâns 7/8 din acțiune și 5/6 de la libere, pentru +34 la eficiență în 31:38 minute.

Mirel Dragoste a avut și el o prestație excelentă, cu 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Radu Vîrnă a marcat 12 puncte în doar 10:24 minute, în timp ce Lucas Tohătan a strâns și el 10 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Bobe Nicolescu a fost și el aproape de double digits, după ce a înscris 9 puncte.

De altfel, toți jucătorii români au reușit să puncteze în partida contra ciprioților.

Pentru „Vulturi” urmează acum duelul de sâmbătă, 10 august, contra Slovaciei. Partida se va juca de la ora 19:30, la Sala Olimpia din Ploiești. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 3.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!