Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu-Jiu, refuzată de Marvin Jefferson

Paul Olar

Paul Olar
18.07.2014

Energia Târgu-Jiu întâmpină mici dificultăți pe piața transferurilor. Angrenați în EuroChallenge, gorjenii au încercat să-și construiască din timp lotul de jucători. Spre nefericirea acestora, site-ul sportingorj.ro anunță că pivotul Marvin Jefferson nu va mai ajunge în "Orașul lui Brâncuși".

Americanul nu a fost mulțumit de condițiie oferite și a decis să respingă oferta oltenilor. Totuși, Dan Cumpănașu, președintele secției de baschet a Energiei, își păstrează optimismul, anunțând că formația sa negociază deja cu alți baschetbaliști.

„Am ȋncheiat relațiile cu Jefferson pentru că nu pot să ȋi ofer ceea ce mi-a cerut. Sunt anumite facilități pe care nu le-a vrut inițial. Nu am de unde să-i dau maşină de serviciu. Căutăm ȋn continuare pivot şi un jucător romȃn. Ne aflăm ȋn negocieri cu mai mulți baschetbalişti.” A spus acesta, potrivit sportingorj.ro

În sezonul viitor, gruparea din Târgu-Jiu se va baza pe jucători precum Louis Darby, Michal Kremen, Tal Karples sau Giordan Watson.

*Foto: Loïc Favard

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Mda, uni americani sunt de o lene incomensurabila..... a mai fost si la Cluj un america Terrence Roberts care a fost extrem de nemultumit ca nu a primit masina de servici si se plangea ca ei, americanii, sunt foarte lenesi si in concluzie o masina este absolut necesara......

    cu 9 ani în urmă (18.07.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    serios?
    Deci cand am citit asta...Masina de serviciu se da in functie de nevoi- el are nevoie de la hotel (loc cazare) pana la sala de antrenament. In rest merge cu echipa cu autocarul. Targu Jiu fiind un oras atat de mare ca suprafata incat de la hotel la sala faci sute de kilometrii este nevoie de auto. Sincer, oricum mi se parea jucator de duzina- cel putin din CV asta se vedea!

    cu 9 ani în urmă (18.07.2014) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    :)
    Asta e nimic au fost jucatori in Bucuresti care au refuzat si au plecat pentru ca nu era masina automata :))

    cu 9 ani în urmă (19.07.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    made in romania
    Este de rasul curcilor sa vad un astfel de articol... De rusine nu scriam asa ceva. Asta e nivelul baschetului din Ro ?
    200-300 de euro pe o masina de inchiriat...pui un taxi din tg. jiu sa se plimbe dupa el, la cat de mare e orasul si daca da doua ture in fiecare seara cred ca mai mult de 150 de euro pe luna nu consuma.

    cu 9 ani în urmă (19.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Masina
      Unde gasesti tu masina cu 200-300 Euro pe luna....... Nu toate echipele au bugetul vostru si pana la urma nu trebuie ca echipele sa accepte fitele si mofturile tuturor jucatorilor de duzina cu care semneaza un contract!

      cu 9 ani în urmă (19.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!