Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu s-a impus în amicalul contra Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
26.08.2015

În ziua în care și-au prezentat lotul pentru noul sezon competițional, gorjenii de la Energia Târgu Jiu au jucat o partidă amicală contra marii rivale din Oltenia, SCM Universitatea Craiova. Gazdele s-au impus cu scorul de 65-50 (18-19, 18-10, 16-9, 13-12).

Craiovenii au câștigat primul sfert al partidei, scor 19-18, iar gazdele au dominat actul secund al primei reprize. La pauză Energia a condus cu scorul de 36-29. În cea de a doua repriză tot băieții antrenați Constantinides au deținut inițiativa și și-au adjudecat ambele acte: 16-9, respectiv 13-12.

Pentru Energia s-au evidențiat: Adrian Guțoaia, care a totalizat 11 puncte și 7 recuperări, Anthony Miles cu 11 puncte și 4 recuperi și Jamar Diggs cu 10 puncte și 3 reucperări. Craiova a răspuns prin Djurkovic Djurasovic cu 15 puncte și 5 recuperări, respectiv Jovanovic cu 11 puncte și 3 recuperări.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova DanCraciun :

    Djurasovic, nu Djurkovic...
    ... a fost marcatorul de top al Craiovei. Cel putin asa scrie in statistica din poza :)

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Noul Trevis !!!!!!
    Dupa statistica de meci (care sa speram ca nu este contrafacuta) "noul Travis" a reusit performanta ca in aproape 23 de minute sa marcheze un singur punct ( si acela de la libere - evident). Se continua la aceasta echipa cu vechea "boala"a achizitionarii de pe internet, in speranta ca mai pot avea "norocul"cu Trevis.
    P.S. La SCM domnul director BARCAN nu a mai inscris echipa de baschet fete in noul campionat, dar a preluat de la CSM sectia de BOX (cand s-a creat SCM acesta a fost creat pentru sporturile de echipa, iar CSM a ramas pentru sporturile individuale). Si uite asa domnul BARCAN ne vinde gogosi cum scoate el un campion mondial la box cu un buget de 1,5 miliarde lei vechi (pentru toata sectia de box !!!!). Nea BARCANE intradevar putem spune fara sa gresim ca pui crucea pe sportul de echipa craiovean. Si astfel profitand de greselile predeceserilor (Toma la baschet, Amariei la handbal etc) domnul BARCAN definitiveaza opera de ingropare a sporturilor de echipa din Craiova......

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Regulament
    Conform noului Regulament din cei doi antrenori, unul trebuie sa fie obligatoriu roman. La noi sunt antrenori pe Popovici si Vuksanovic. Domnule director BARCAN trezeste-te odata si organizeaza clubul asa cum trebuie si scrie la regulament !!!! sau mai bine intoarcete la vechea ta ocupatie de la CAO, ca tot te vaieti ca aveai salariul mai mare acolo !!!!Macar nu iti mai bate joc.....

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!