Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Energia Târgu Jiu administrează a doua înfrângere Stelei CSM EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.11.2015

Energia Târgu Jiu și-a apărat terenul propriu în fața Stelei CSM EximBank, în confruntarea chipelor care reprezintă România în acest sezon în Europa. Într-o partida cu multe fluctuații de ambele părți, elevii lui Constantinides au fost mai inspirați pe final și s-au impus cu scorul de 79-76 (20-19, 19-23, 15-21, 25-13).

Callistus Eziukwu a fost cel mai bun om al întâlnirii cu 19 puncte și 8 recuperări. Porter Troupe a adăugat 13 puncte pentru Energia, iar Lamonte Mack 12.

Denis Ikovlev a fost cel mai bun stelist cu 16 puncte și 9 recuperări , iar Bill Amis a venit cu 15 puncte de pe bancă.

Vom reveni cu cronica completă!

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    AKTAS De remarcat!!!
    Înainte de a felicita echipa gazda pentru victorie si pentru parcursul european as vrea sa remarc creșterea valorica a lui Aktas im aceasta prima parte de sezon, un jucător care in câțiva ani va fi jucător de baza al nationalei dacă va avea parte de antrenori precum cioriotul ...care by the way cred ca este cel mai valoros antrenor din liga.

    cu 8 ani în urmă (28.11.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      re
      In privinta cipriotului sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine,dar la Aktas chiar nu imi dau seama ce ai vazut laudabil...

      cu 8 ani în urmă (29.11.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    re
    Pai orice tanar jucator roman care intra constant in rotatia unei echipe, nu doar in LNBM ci si in meciuri europene cred ca este de remarcat....si asta in conditiile in care avem un mega system de formare la nivel de copii si juniori.
    In particular, legat de acest meci, vezi linia lui statistica, doar intrarea in foul trouble I-a limitat timpul petrecut pe teren si implicit o performanta mai buna.

    Ma rog este o parere personala in ceea ce-l priveste, cred ca are tot ce-i trebuie pentru sa creasca, are fizic bun, forta, viteza, se apara bine, are shoot de afara, stop shoot, poate marca pe patrundere...are nevoie de minute in meciuri tari, sa I se acorde incredere si o sa creasca.
    Si mai are o chestier, are tupeu, nu fuge de joc spre deosebire de alti jucatori romani care intra pe teren si fenteaza jocul, cum primesc mingea nu stiu cum sa scape mai repede de ea

    cu 8 ani în urmă (29.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!