Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Avem nevoie de suportul fanilor noștri, vrem să putem juca astfel încât să învingem câștigătoarea Cupei”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.02.2017

În acest weekend vor debuta meciurile din faza a 2-a, grupa 1-6 din Liga feminină. Phoenix va începe cu un meci de foc pe teren propriu cu CSM Târgoviște, echipă proaspăt câștigătoare a trofeului Cupei României.

„Cu Târgoviște va fi primul din cele 10 meciuri grele cu care ne vom confrunta în faza a doua a campionatului. Această etapă din Top 6 este grea pentru noi pentru că înseamnă că am lăsat în urmă echipe cu același scop  ca al nostru și că noi jucăm acum împotriva unei candidate la titlu. Acesta este prețul care trebuie plătit pentru a fi în top. Oricum, nu suntem aici doar să jucăm ci pentru a lupta și a încerca să învingem. Ne-am pregătit să urcăm cât mai sus și sperăm să facem un joc bun ca să putem învinge vineri pentru prima dată câștigătoarea Cupei. Avem nevoie de suportul fanilor noștri și cu ei împreună lucrurile bune se pot întâmpla”, a precizat tehnicianul de la Phoenix, Eugenio Rodrigues.

Partida Phoenix Galați – CSM Târgoviște se va disputa vineri 17 februarie, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!