Stiri

EuroBasket 2015 - Adversari: Islanda a învins Muntenegru

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.07.2013

Islanda a învins echipa națională a Muntenegrului, scor 73-68, înr-un meci contând pentru turneul de pregătire organizat în China. Scor pe sferturi: 19:25, 15:16, 14:8, 25:19.

De notat că insularii joacă la turneul din Asia fără doi dintre jucătorii convocați în această vară. Aceștia nu au primit viză de intrare în China, însă vor juca în partidele oficiale din campania de calificare la EuroBasket 2015. În schimb, Muntenegru participă la acest turneu cu o formulă alcătuită din jucători care nu vor lua parte la EuroBasket 2013. Reunirea lotului primei reprezentative a acestei țări este programată pentru sfârșitul acestei luni.

În prima zi a turneului din China, reprezentatica Islandei a pierdut partida cu China, scor 60-48.

Duminică (21.07), Islanda întâlnește Macedonia.

Reamintim că naționala Islandei face parte din aceeași grupă cu România în prima parte a campaniei de calificare la EuroBasket 2013.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!