Stiri Acvile

EuroBasket 2015 – Marko Șutalo și Muhamed Pasalic contribuie la victoria cu Israel

Paul Olar

Paul Olar
08.09.2015

Naționala Bosniei a repurtat prima victorie la EuroBasket 2015. Repartizată în Grupa A, formația ex-iugoslavă a depășit echipa similară a Israelului, la capătul unei dispute atractive, ce a necesitat o repriză suplimentară. Scorul confruntării disputate la Montpellier a fost 86-84.

În jocul de luni au evoluat și cei doi baschetbaliști cu angajamente pe pământ românesc. Este vorba de Marko Șutalo și Muhamed Pasalic.

Fundașul lui Dinamo a bifat 24 de minute pe parchet, contabilizând 3/7 de la mare distanță, alături de 3/3 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 12 puncte. Totodată, fostul jucător al Piteștiului a izbutit 2 recuperări și o intercepție.

În schimb, Pasalic a strâns 12 minute, perioadă în care a izbutit 1/3 de la mare distanță, alături de 3 recuperări și un capac. Muhamed va activa la U-Banca Transilvania.

Bosnia dă piept în următorul joc cu Finlanda. Partida are loc mâine.

*Foto: SEBASTIEN NOGIER /PAP/EPA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!