Stiri

EuroChallenge - Adversari: Cum s-au comportat primii adversari ai echipelor românești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.11.2012

Marți (06.11) demarează sezonul regulat în FIBA EuroChallenge. Patru echipe românești se aliniază la startul acestei competiții. Este vorba despre Gaz Metan Mediaș, calificată în urma unui tur preliminar, respectiv CSU Ploiești, BCM U Pitești și BC Timișoara, toate calificate direct în faza grupelor.

În acest text vom evidenția ultimul rezultat și poziția în clasament a fiecărui adversar pe care îl vor întâlni echipele românești.

Joensuun Kataja, echipă ce va primi vizita lui CSU Ploiești în sezonul regulat al FIBA EuroChallenge, s-a impus la Lappeenranta NMKY, scor 73-56. Acesta a fost cel de-al 6-lea succes stagional pentru Kataja, echipă ce a adunat și trei înfrângeri. Actualmente, Kataja se situează pe locul al 4-lea în Finlanda.

JDA Dijon, prima echipă care va juca la Mediaș în Grupa D, a învins în deplasare pe Limoges, scor 69-65. Astfel, obține a 2-a victorie stagională din totalul de cinci meciuri disputate. Dijon ocupă locul al 10-lea din totalul de 16 formații în primul eșalon baschetbalistic al Franței.

Pe de altă parte, Paris-Levallois, echipa ce vizitează Piteștiul, a învins la Boulazac, scor 74-71, bifând a 3-a victorie în acest sezon competițional. Echipa din capitala Hexagonului ocupă locul al 8-lea în clasamentul LNB Pro A.

În fine, Kormend, primul oponent al lui Baschet Club Timișoara, s-a impus la finele săptămânii trecute cu scorul de 83-76. Aceasta a fost a 2-a victorie stagională pentru Kormend în primul eșalon maghiar din totalul de șase partide disputate. Adversarii bănățenilor ocupă locul al 10-lea din cele 13 formații angrenate în prima fază a campionatului maghiar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!