Stiri

EuroCup – Astăzi începe finala

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2015

Finala stagiunii 2014/2015 din EuroCup demarează astăzi, 24 aprilie. Ultimul act al competiției aduce față în față grupările Khimki Moscova și Herbalife Gran Canaria Las Palmas.

Prima confruntare are loc la ora 21:45, în direct la Eurosport 2, iar miza este semnificativă. Practic, câștigătoarea întrecerii va beneficia de un wild-card de participare în viitoarea ediție a Euroligii masculine.

Încleștarea din această seară va fi prima între cele două formații. Combatantele au dominat întreg sezonul EuroCup, așa că spectacolul va fi garantat.

Dacă Khimki a mai câștigat în trecut EuroCup, nu același lucru se poate spune despre Gran Canaria. Trupa iberică a ajuns în premieră în faza finală a competiției.

Finala se va disputa după sistemul tur-retur.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!