Stiri

EuroCup – Unics, Khimky și Gran Canaria completează careul de ași

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.03.2015

Semifinalele din EuroCup s-au decis în cursul serii de 25 martie 2015. Surpriza a fost oferită de Unics Kazan care a administrat lui Lokomotiv Kuban primul eșec al sezonului și chiar mai mult a surmontat un deficit de 8 puncte după meciul tur jucat la Kazan. Echipa condusă de Evgeny Pashutin a făcut o repriză secundă de excepție și s-a impus cu scorul de 79-58 pe terenul lui Lokomotiv Kuban, echipa cu cel mai solid parcurs din acest sezon al EuroCup. James White a fost cel mai bun om al partidei cu 29 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive și 38 la eficiență. D Or Fischer a făcut și el un meci bun pentru Unics cu 17 puncte și 8 recuperări. Malcolm Delaney a fost cel mai bun jucător al lui Lokomotiv cu 16 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Campioana en-titre a EuroCup, Valencia Basket a fost eliminată tot de o formație rusească, Khimky Moscova. Moscoviți au câștigat clar partida secundă, cu scorul de 76-61 după ce și în tur s-au impus la limită. Tyrese Rice a fost cel mai bun om al confruntării cu 18 puncte, 10 pase decisive și 3 recuperări. De la iberici s-a remarcat Bojan Dubljevic cu 15 puncte și 7 recuperări.

Gran Canaria s-a calificat și ea în semifinale după ce a învins și în Turcia pe Pinar Karsiyaka. Bobby Dixon nu a făcut față de unul singur ibericilor care s-au impus la limită, 76-75 după ce în tur au câștigat la 10 puncte diferență.

Banvit Bandirma a fost prima echipă calificată în semifinale după ce a trecut de Paris Levallois.

În semifinale vor avea loc următoarele confruntări:

Unics Kazan vs Gran Canaria

Banvit Bandirma vs Khimky Moscova

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Interesant
    Khimky e favorita! Oricum, cine va castiga - ea sau Unics - va juca la anul in Euroliga.

    cu 9 ani în urmă (26.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!