Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Euroleague Basketball World Tour 2015 o duce pe Fenerbahce în SUA

Dan Oancia

Dan Oancia
29.07.2015

Oficialii din partea Euroligii și cei ai NBA-ului au anunțat faptul că Fenerbahce Istanbul va juca o serie de meciuri de pregătire în SUA, împotriva unor echipe din Campionatul Nord-american de baschet, în luna octombrie, în cadrul proiectului Euroleague Basketball World Tour 2015. Două meciuri vor disputa turcii pe tărâm american, la al patrulea sezon consecutiv în care turcii joacă împotriva grupărilor din SUA.

În 2013, echipa din capitala Turciei a jucat pe teren propriu, împotriva lui Oklahoma City Thunder, iar în 2012 contra celor de la Boston Celtic. San Antonio Spurs a fost adversara celor de la Fenerbahce în sezonul trecut. Maccabi Tel Aviv a fost "europeana" care a vizitat anul trecut SUA.

Euroleague Basketball World Tour 2015 va include alte două meciuri în SUA, unde Maccabi Tel Aviv și Olimpia Milan îi vor întâlni pe cei de la Chicago Bulls.

Programul meciurilor lui Fenerbahce Istanbul:

Luni, 5 octombrie Fenerbahce Istanbul - Brooklyn Nets (Barclays Center)

Vineri, 9 octombrie Oklahoma City Thunder - Fenerbahce Istanbul (Chesapeake Energy Arena)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!