Stiri

Euroliga - Echipa lui Vlad Moldoveanu învinsă pe teren propriu de Panathinaikos

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2014

PGE Turow Zgorzelec, echipa la care evoluează internaționalul român, Vlad Moldoveanu, a fost învinsă de către Panathinaikos Atena. Meciul a fost echilibrat în primul să act, după care campioana Greciei a trecut la timona jocului și nu a mai cedat până la final, când s-a înregistrat scorul de 69-79 (22-25, 11-19, 18-17, 18-18).

Vlad Moldoveanu a evoluat 22 de minute în fața lui PAO, venind din postura de rezervă. Internaţionalul român a încheiat jocul cu 5 puncte, 2 recuperări, o intercepție și 3 posesii pierdute. Moldoveanu a încheiat cu 2 aruncări marcate din 4 din acțiune, un coș de 2 puncte și unul de la 3 puncte. Indicele de eficiență al sportivului român a înregistrat o singură unitate.

Fostul jucător din Liga Națională de Baschet Masculin, Ivan Zigeranovic a fost titular pentru PGE Turow însă a jucat numai 6 minute. Pivotul sârb a reușit să să strângă totuși 2 puncte și 3 recuperări.

Cel mai bun jucător al partidei a fost grecul Loukas Mavrokefalidis care a terminat partida cu 21 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută, pentru un index al eficienței de 30 de unități.

După acest rezultat, PGE Turow este ultima în grupa C cu o victorie și 5 înfrângeri la fel ca Bayern Munchen. Panathinaikos ocupă poziția a 2-a cu un record de 4-2.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!