Stiri

F4 EuroChallenge - Energia Târgu Jiu, condusă de Trabzonspor la pauză

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2015

După 20 de minute scurse din cea de-a doua semifinală a FIBA EuroChallenge dintre Energia Târgu Jiu și Trabzonspor Medical Park, turcii se află în avantaj, scor 39-31 (17-22, 22-9). 

Dwight Hardy cu 22 de puncte a fost cel mai bun marcator al celor de la Trabzon, respectiv cel mai bun marcator al primei reprize. Din partea Energiei s-au remarcat Giordan Watson cu 9 puncte, respectiv Nemanja Milosevic cu 7. 

De asemenea, în prima repriză, gazdele Final Four-ului au recuperat 22 de mingi, cu 12 mai mult decât conaționalii noștri, acesta fiind capitolul statistic unde s-a făcut cel mai clar diferența. 

Vom reveni cu amănunte din Turcia! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!