Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Izabela Lovasz: „ Probabil nu ne-am revenit după meciul din sferturi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.02.2017

BC Sirius Târgu Mureș nu a putut produce o nouă surpriză și să ajungă în finala Cupei României. Formația mureșeană a pierdut cu 72-57 în fața Olimpiei CSU Brașov. Izabela Lovasz, jucătoarea lui Sirius, a oferit o declarație la finalul partidei, în care consinderă că echipa sa nu s-a putut ridica la nivelul adversarelor din cauza oboselii:

„A fost un meci cu presiune. În primul rând vreau să felicit echipa lui Dan Calancea, o echipă frumoasă. A fost un meci strâns, am muncit mult să ajungem aici în Cupa României, dar după părerea mea diferența s-a făcut în sfertul doi. Probabil este din cauza oboselii, probabil nu ne-am revenit după meciul din sferturi. Recunosc că se putea mult mai bine.

Multe meciuri, este un moment la sezonului în care jucăm două meciuri pe săptămână, depunem un efort mare, recuperarea nu o putem face atât de repede.”

Izabela Lovasz a jucat 19 minute în meciul din semifinale și a încheiat cu 2 puncte și 4 recuperări.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!