Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Marius Dobă: „Ne dorim să ajungem cel puţin în finală şi, de ce nu, să o câştigăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.02.2018

Formația sătmăreană este favorită pentru trecerea în semifinale, cu o echipă care a avut un început de 2018 foarte slab. Marius Dobă, antrenorul de la CSM Satu Mare, se gândește la trofeu.

Acesta a vorbit, pentru informatia-zilei.ro, despre Final 8 și următoarele deplasări. Pentru sătmărence urmează o perioadă încărcată, cu Final 8-ul Cupei României, Final 4-ul Ligii Europei Centrale și turneele din faza a doua a campionatului.

„Ne dorim cât mai multe meciuri în perioada următoare. Mergem să jucăm. Vrem să tratăm acest Final 8 pas cu pas, cu seriozitate. Sperăm şi ne dorim să ajungem cel puţin în finală şi, de ce nu, să o câştigăm. Ne-am fi dorit ca Final 4 din Liga Europei Centrale să fie la Satu Mare, mai ales pentru publicul sătmărean. N-a fost să fie, Federaţia cehă a ales Braşovul, astfel că trebuie să ne conformăm. Va fi greu cu deplasările în această perioadă, la Sfântu Gheorghe, la Braşov. Şi aici ne dorim să ajungem în finală”, a declarat Marius Dobă pentru sursa citată.

CSM Satu Mare a renunțat la Britany Miller și a luat-o pe Brittany Denson. Noua achiziție a avut o prestație solidă la precedenta experiență în România, când a fost vicecampioană cu Universitatea Cluj.

Faţă de alte echipe am făcut puţine schimbări. Nu pot să vă spun multe, Brittany Denson a venit abia de câteva zile la echipă. Urmează să o vedem la Final 8 dacă se confirmă ceea cea ne-am dorit”, a adăugat Dobă pentru informatia-zilei.ro.

După cele două turnee finale urmează pentru sătmărence duelurile de la turneele grupei 1-5 din campionat.

„Deocamdată nu s-a terminat sezonul regulat, mai sunt două turnee. Sper să rămânem în continuare pe locul 2 şi de acolo să mergem mai departe în playoff. Vă daţi seama că ne dorim să câştigăm şi cu Sepsi. Soluţii sunt şi vor fi. Să sperăm că ne vor ieşi”, a concluzionat Dobă.

CSM Satu Mare joacă astăzi cu CSU Alba Iulia, de la ora 20, în ultimul sfert de la Final 8. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!