Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Ziua semifinalelor

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.02.2017

Patru echipe se vor lupta astăzi pentru un loc în marea finală a Cupei României: ACS Sepsi, CSM Târgoviște, Olimpia CSU Brașov și BC Sirius Târgu Mureș.

ACS Sepsi SIC – CSM Târgoviște

Prima semifinală a zilei pune față în față gazda turneului, ACS Sepsi SIC și echipa antrenată de către Cătălin Tănase, CSM Târgoviște. Confruntarea este programată cu începere de la ora 17.00

Pentru a ajunge în această fază a competiției, Sepsi a trecut în sferturile de finală de Universitatea Cluj, în timp ce târgoviștencele au învins CSM Satu Mare.

În actuala ediție de campionat, cele două echipe sunt vecine de clasament. Echipa lui Zoran Mikes ocupă prima poziție cu 17 victorii și o singură înfrângere, CSM Târgoviște clasându-se pe locul secund cu 14 victorii și 4 înfrângeri.

 În cele două întâlniri directe din această ediție de campionat, acestea și-au adjudecat victoria pe propriul teren. Partida tur, disputată la Târgoviște a fost una săracă din punct de vedere al punctelor marcate, încheindu-se cu scorul de 49-36. În meciul de la Sf. Gheorghe, echipa locală s-a impus categoric, scor 71-49. Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil echipei gazdă care s-a impus în 13 meciuri față de cele 8 reușite de echipa din Târgoviște.

Această confruntare va fi arbitrată de Alin Faur, Andrada Csender și Sorin Drugău.

Olimpia CSU Brașov – BC Sirius Târgu Mureș

A doua partidă a zilei, pune față în față pe Olimpia CSU Brașov și BC Sirius Târgu Mureș, cea din urmă reușind o revenire de la 18 puncte. Confruntarea este programată cu începere de la ora 20.00.

În sferturile de finală ale Cupei României, Olimpia CSU a trecut de Phoenix Galați, mureșencele reușind un meci mare împotriva celor de la CSBT Alexandria, revenind în meci de la un handicap de 18 puncte.

În Liga Națională, echipa de sub Tâmpa se clasează pe locul 4 cu 12 victorii și 6 înfrângeri. Echipa antrenată de Steff Zakarias ocupă penultimul loc cu 3 victorii și 15 înfrângeri.

În confruntările directe dintre cele două echipe, Olimpia CSU conduce cu scorul de 2-0. Echipa antrenată de Dan Calancea și-a adjudecat ambele confruntări din actuala ediție a Ligii Naționale. Așadar, brașovencele s-au impus la Mureș cu scorul de 51-80, urmând ca în partida de la Brașov să se impună cu scorul de 76-57.

Arbitrii care vor oficia această partidă sunt Fabiana Martinescu, Dragoș Nicolae și Amalia Marchiș.

foto: CROW Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!