Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Bogdan Popescu: „Am demonstrat, de-a lungul sezonului, că suntem o echipă puternică și putem câștiga în fața oricui”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.02.2017

CSU Sibiu, gazda Final Eight-ului Cupei României, joacă marți în sferturile de finală ale competiției cu rivala U-BT Cluj-Napoca. Bogdan Popescu, jucătorul lui CSU Sibiu, a vorbit pentru Total Baschet despre miza partidei de mâine, spunând că deși echipa sa nu pornește ca favorită, speră ca la final să sărbătorească victoria alături de suporteri.

Bogdan, cu siguranță vei fi opțiunea numărul unu pentru meciul de Cupă cu U-BT. Cum vezi confruntarea de marți?

Nu știu dacă e important dacă eu sau altcineva e opțiunea numărul unu. Să nu  uităm că regula în Cupa României este că fiecare echipă trebuie să aibă pe teren doi români, așa că toți jucătorii autohtoni vor avea o foarte mare importanță. În plus, noi jucăm ca o echipă și niciunul dintre noi nu e mai presus. Toți suntem la fel. Meciul de marți va fi unul foarte greu împotriva celei mai puternice echipe din campionat. Noi îi respectăm, dar vom fi pregătiți și sper ca la final să ne bucurăm de victorie.

Va fi și un meci al orgoliilor, având în vedere rivalitatea dintre echipe, dar mai ales un joc cu o miză extrem de mare. Sunteți pregătiți să mergeți în semifinale?

Da, într-adevăr, va fi un meci cu mixă extrem de mare. Chiar dacă nu  plecăm favoriți, am demonstrat, de-a lungul sezonului, că suntem o echipă puternică și putem câștiga în fața oricui.

Cum vezi faptul că Final Eight-ul are loc la Sibiu? Cât de mult vă ajută asta pe voi?

E super bine pentru noi că Final 8-ul se desfășoară la Sibiu pentru că  avem aportul publicului pentru care nu mai am cuvinte de mulțumire. Sunt superbi și chiar pot spune că sunt niște fani adevărați. Și la bine și la greu au fost cu noi și ne-au încurajat. Repet, sper ca la final să se bucure alături de noi! Hai CSU!

Partida dintre BC CSU Sibiu și U-BT se joacă marți, 14 februarie, de la ora 20:30, la Sala Transilvania, fiind transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu


3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce sa zic mai mult decat
    traditionalul "pe ei pe mama lor!"?
    Asteptam cupa si campionaul la Cluj! 😁

    cu 7 ani în urmă (13.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    Respect Pope !
    Veti avea un coechipier român în plus care sa va incarce de energie , publicul Sibian ! Hai ca se poate ! E timpul sa-i batem ! Hai CSU intotdeauna ... !

    cu 7 ani în urmă (13.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Respect Bogdan Popescu
    Hai CSU Sibiu!!! Lupta CSU!!!!

    cu 7 ani în urmă (13.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!