Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Dragoș Andrei: “Am demonstrat că putem bate pe oricine”

Dan Oancia

Dan Oancia
16.02.2017

 

Calificare surprinzătoare obținută de BC Mureș Târgu Mureș în finala Cupei României, după o victorie muncită în fața celor de la CSM Oradea. Înaintea jocului târgmureșenii au fost văzuți ca și outsider, însă pe parchet lucrurile au stat diferit, după cum a spus și Dragoș Andrei la capătul meciului, epuizat dar fericit pentru performanța obținută.

„Cred că am venit aici priviți ca fiind cu ultima șansă, însă am demonstrat că putem bate pe oricine și, implicit, că merităm un loc în primele șase. Mâine vom da fiecare picătură de transpirație, la fel ca și astăzi. Clujul arată foarte bine de la începutul sezonului, ce-i drept, au cel mai complet lot pe toate pozițiile, dar vin două două meciuri grele. Cred că mâine va lua Cupa României ce-i care-și vor dori mai mult”, a declarat Dragoș Andrei.

Finala Cupei României dintre BC Mureș Târgu Mureș – U BT Cluj Napoca va avea loc mâine, de la ora 19.00, în sala Transilvania din Sibiu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!