Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Florin Nini, după înfrângerea cu Târgu Mureș: „Am ratat cu ușurință, am făcut decizii total nepotrivite pe final”

Dan Oancia

Dan Oancia
15.02.2017

Chiar dacă a condus pe parcursul ultimului sfert, sorții nu au fost de partea celor de la Phoenix Galați, care au cedat sfertul de finală împotriva lui BC Mureș Târgu Mureș. Zece puncte a fost diferența din final în defavoarea moldovenilor, scor 75-85, antrenorul Florin Nini arătându-se dezamăgit de propriile erori din ultimele minute, care, din punctul său de vedere, și-au spus cuvântul.

„Am avut ratări ușoare, decizii total nepotrivite. Trei aruncări în condiții de 1 la 1, cu prim-plan și nu le-am putut fructifica, iar împotriva unei echipe precum Mureșul s-a văzut. De altfel, sunt jucători mult mai bun fizic, trebuia să fructificăm acele situații. Banca i-a ajutat mai mult, s-a văzut experiența individuală mai mare a lor. Îmi pare rău, puteam să câștigăm, dar le-am făcut cadou. Mai bine mi-l făceau mie, de ziua îndrăgostiților, ar fi fost un motiv”, a declarat Florin Nini cu umor, în ciuda înfrângerii.

În ceea ce privește disputa din campionat, antrenorul Galațiului a precizat că „sperăm la locul 7, lupta este deschisă, Mureșul este o echipă superioară nouă din anumite puncte de vedere, însă, după cum ați observat, ne putem mobiliza. E o luptă deschisă, Craiova începe să revină, Dinamo este redutabilă. Nu putem face pronosticuri, dar ne înscriem în această luptă”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!