Stiri Cupa României Masculin

F8 M. LaMarcus Reed: „Trebuie să luăm ceea e ce bun din meciul ăsta și să mergem înainte”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.02.2017

 

BC Mureș Tg. Mureș a fost la un pas de a-și adjudeca trofeul Cupa României, însă baschetbaliștii lui Barnabas Szaszgaspar nu au fructificat ultimul atac, pierzând la o diferență de un punct finala cu U BT Cluj-Napoca: 79-78.

Cel mai bun marcator al mureșenilor, LaMarcus Reed, a oferit o declarație site-ului nostru la finele partidei, spunând că echipa sa are de câștigat din această experiență.

Ați avut șansa că câștigați trofeul la ultima fază...

Ce poți să ceri mai mult? Am avut ultima lovitura, am avut șansa că câștigăm, dar nu am făcut-o. Dar avem mult de câștigat din experiența asta. Clujul e cea mai bună echipă din campionat.

Crezi că meritați mai mult de la acest turneu?

Nu e despre ceea de meriți, trebuie doar să muncești din greu și să lupți pentru ceea ce vrei. Ei au fost echipa mai bună în seara asta (n.r. vineri) și, din păcate, noi am pierdut. Se întâmplă.

Cât de greu e pentru tine să pierzi finala în asemenea manieră?

Nu e niciodată ușor să pierzi un joc, mai ales o finală. Dar trebuie să luăm ceea e ce bun din meciul ăsta și să mergem înainte.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!