Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Prima zi a Final Eight-ului se dispută cu casa închisă

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.02.2017

Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, gazda Final Eight Cupa României, a anunțat marți după amiaza, în cadrul unei conferințe de presă, că prima zi a competiției se va disputa cu casa închisă.

Toate biletele pentru ziua de marți au fost vândute, însă suporterii care vor să participe la restul partidelor, programate miercuri, joi și vineri își mai pot achiziționa tichete, acestea fiind disponibile la Sala Transilvania.

„Cererea de bilete a fost mare, pentru ziua de astăzi nu mai sunt bilete. Pentru sâmbătă, pentru All Star Game, s-au vândut cam 95% dintre bilete, pentru ziua de miercuri s-au vândut 50-60% din bilete și încă mai așteptăm suporterii să vină, în special suporterii echipelor care joacă mâine. Probabil, după sferturile de finală, fanii vor veni să-și urmărească favoriții care se vor califica în semifinale”, a declarat Horațiu Floca.

Directorul BC CSU Sibiu a mai spus că a obținut aviz de la ISU Sibiu pentru amenajarea a două tribune mobile în Sala Transilvania. Acestea au fost amplasate în spatele celor două coșuri, una fiind rezervată spectatorilor, cealaltă echipelor participante și reprezentanților Federației Române de Baschet.

Final Eight Cupa României începe în scurt timp la Sala Transilvaniei din Sibiu. În prima zi a competiției sunt programate sferturile de finală dintre SteauaCSM EximBank și SCM Universitatea Craiova, de la ora 18, urmând ca de la ora 20:30 să înceapă confruntarea dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Hai Craiova😉
    Sper sa câștigați astăzi.

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Digi
    ÎN SFÂRȘIT s-au updatat si cei de la Digi Sport si au trecut în grafică greselile personale. Sper să fie la fel si în LNBM.

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!