Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Vlad Moldoveanu: „Vreau să cred că nu fanii sibieni sunt cei care m-au fluierat și apostrofat în meciul cu Steaua”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.02.2017

Foto: Andor Marton

U BT Cluj-Napoca și-a respectat statutul de favorită și a învins, joi seara, pe Steaua CSM EximBank în semifinalele Cupei României, scor 88-75. Sportivii pregătiți de Mihai Silvășan sunt la un pas de a repeta performanța de acum un an, când au cucerit titlul în finala susținută la Oradea.

Și de această dată Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun sportiv de pe parchet. În 37 de minute, internaționalul român a înregistrat 21 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive pentru 24 de unități la eficiență. După fluierul de final, acesta a dorit să transmită un mesaj fanilor sibieni, prin intermediului cunoscutei rețele de socializare.

Vreau să cred că nu fanii sibieni sunt cei care m-au fluierat și apostrofat azi, într-un meci cu Steaua! Este o sală în care am crescut, am plecat de la 15 ani de acasă și vara jucam numai în Sala Transilvania cu loturile naționale. Aici am reușit alături de generația 88 să câștigăm un Campionat European (Divizia B) și cu seniorii am fost aproape de Eurobasket acum 3 ani.

Finala dintre U BT Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș va debuta vineri seară, de la orele 19:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

33 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Ce pămpălău!
    Ce-ai vrea, prietene, să fii primit cu pâine și sare? Cu covor roșu? Nici Messi nu e iubit peste tot, dar nu se plânge de asta!
    Iartă-ne că nu te idolatrizăm! D
    Doamne, ce copil! Du-te la mami și spune-ne!
    Grow up!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Alexxa:

      .
      Doamne ce comentariu idiot, nu ai inteles nimic... pacat

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Meicul de retragere pt Levi si Burlacu cand il faceti, sa ne luam bilete din timp? In sezonul asta nesimtirea unora din sala aia ajuns la niste cote demne de luat in seama. Zicea cineva ca vlad se bucura excesiv catre banca stelemelei...pai catre o asa banca chiar merita, mai ales daca ai cu ce...
      Sibienii mari fani stelemeaua si Levi...asta-i mah, s-a dus Iohannis la mitici si in loc sa se molipseasca el, s-a molipsit sala Transilvania:))))

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Final 8 prost gandit
      Ce legatura are Burlacul cu Steaua, niciodata nu a fost bine primit Burlacul in sala Transilvania inca sunt vii amintiriile cu nesimtiriile si golaniile lui.
      Se pare ca se adevereste Lozina : "Galeria are U doar cand joaca CSU" in meciul cu Steaua abia de au venit suporterii, sper sa veniti in meciul de diseara.
      Ps : in meciul de luni am observat ca a venit Peluza sepciile rosii ma bucur ca usor usor baschetul castiga teren in fata baschetului. Dar sper ca comportamentul de la fotbal sa ramana acolo nu ca data trecuta.
      Inca cred ca ar fi bine sa se implementeze un sistem cu capi de serie daca va ramane acest format cu 8 echipe. Era frumos sa ajunga si Sibiul macar pana in semifinale.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      galeria CSU
      Din păcate la o parte din galeria CSU fotbalul a câştigat teren în fața baschetului. Păcat de momentul când cele două galerii auto cântat imnul împreună.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      scuze
      au

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      mda..
      @Mihai Radu - du-te la fotbal minunatule.

      @Mihai1988 - lumea mai si munceste, mai are copil mic pe acasa, unde sa umblii in deplasari la mijloc de saptamana? Am urmarit cu maxim interes meciurile la TV dar deplasari din astea sunt o extravaganta pt multi tineri din diverse motive. De aia nu are U galerie asa numeroasa in deplasare. Pt ca fanii echipei sunt oameni cu serviciu, responsabilitati, care nu pot sa calatoreasca tam-nesam. Deci sa nu tragem concluzii pripite.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      încă ceva
      La Cluj echipa CSU nu a fost niciodată fluierată!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Sa nu exageram
      @stef Really ? la Cluj echipa CSU nu a fost niciodata fluierata? nu inteleg ..
      @studentU
      Stiu ca e sacrificiu sa mergi in deplasare de asta ai apreciez si mai mult pe cei de la CSU care se duc in fiecare deplasare, si crede-ma sunt oameni responsabili.
      Dar un sfert de finala e mai important decat o semifinala ?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      ECHIPA
      JUCĂTORII nu au fost fluierați. Au fost fluierați "civilizații" din galeria voastră când au "umplut frigiderul".

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    altul?
    ba da multi limitati pe aici:)).
    nu e vorba de a primi pe cineva cu paine si sare, discutam de bun simt. daca tot il fluierati si la campionatul de baschet ar trebui sa faceti la fel. sau atunci sunteti romani si tineti cu ei? daca moldoveanu era la orice alta echipa din Romania era ideal nu?

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Democratie si in sala
      Daca o parte din sala a decis sa sustina Steaua nu vad care este problema? Sunt sigur ca nu s-a fluierat impotriva lui Vlad Moldoveanu personal si nici nu trebuie luat personal.
      Eu cred ca a fost huiduit inainte arbitrul la acele libere a fost inca un fault intentionat dat de arbitri, au fost f multe faulturi intentionate care nu si-au avut rostul

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      ...
      Accept ca suporterii sa susțină o echipa anume. Sa aplaude si alte cele. Dar pana la a fluiera echipa pe care nu o susții e drum lung. Asta e deranjant. Spectatorii vor sa vada baschet nu sa huiduie pe x sau y de la alta echipa

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Un copil
    Ce probleme are și el înaintea unei finale! Acum îmi și imaginez ce-și va auzi deseară. Poate oamenii respectivi sunt încă supărați ca Sibiul a fost eliminat de Cluj, sau poate ca și spectatori neutri si-au ales favorita echipa mai slab cotată, care e problema lui? Patetic și copilăros, ca sa nu zic prostesc! Altele ar trebui sa fie preocupările lui pt seara asta. Mă așteptam la mai mult de la Vlad, un jucător de valoare cu adevărat, dar se pare, cu minte putina.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      copii
      Vă rog să ne scuzați dar nu toată lumea gândeşte matur ca aceia care au scandat "M@ie U"!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      @tracer
      Are minte, mult mai multa decat crezi tu.
      Isi domina psihic adversarul. E un lucru foarte important in orice sport.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Da, sunt foarte multi sibieni care nu vor ca echipa din Cluj sa castige cupa la Sibiu. Nu vad ce e atat de greu de inteles si socant. Sunt doua echipe rivale si sunt convins ca daca ar fi stat lucrurile invers, sigur erau multi clujeni care nu ar fi vrut ca Sibiul sa castige un trofeu in Horia Demian sau Polivalenta. Credeti ca de exemplu, pastrand proportiile, cei de la Barcelona s-ar bucura si ar umple stadionul/sala la un meci in care joaca Real cu o alta echipa? Serios acum, cam exagerati. Cat despre Vlad, toata lumea e constienta ca este cel mai bun jucator roman al momentului, nimeni nu-i contesta valoarea. Personal nu am huiduit la meciul Clujul, iar cei care au facut-o, nu cred ca au facut-o ca ar avea ceva personal cu Vlad (bine, probabil sunt si cazuri izolate), au facut-o pentru ca nu isi doreau sa castige Clujul. Aveti cel mai valoros lot, cel mai probabil o sa faceti event-ul, de ce va cramponati ca suporterii echipei rivale nu isi doresc sa castigati in sala Transilvania un trofeu? Putina empatie nu sttrica.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    Romania
    In Romania nu ai voie sa fi cel mai bun. Intotdeuna vin cei din spate si arunca cu cacat inspre tine.
    Daca BT a decis sa bage bani in baschet, asta e un lucru bun. Norocul a fost ca au fost adusi la Cluj.
    Nu se poate face performanta fara bani.
    Ce vreti voi? sa nu existe sponsori mari in baschet? vreti sa mergem inapoi la nivelul care il aveam acum 10 ani?

    Nu mi se pare normal ca cel mai bun jucator roman sa fie fluierat intr-o sala neutra(dar mai mult casa lui pentru multi ani ) fiind vinovat de faptul ca joaca la cea mai buna echipa din tara, care nu e a vostra, indiferent ca sunteti sibieni/oradeni/bucuresteni.
    Voi nu sunteti normali la cap?

    Faceti presiuni la conducerile echipelor voastre sa investeasca mai mult si incetati cu tampeniile astea.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      esti in eroare
      Fluieraturile respective au fost spre finalul meciului, cand Steaua incerca sa revina, iar Clujul avea doua libere. Intamplarea a facut ca Vlad sa execute liberele. Motivul celor care au fluierat l-am explicat mai sus. Nu are nimeni ceva personal cu Vlad.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Multumim de sfaturi
      Numai truisme, asa este in Romania nu ai voie sa fi cel mai bun.. si mersi ca ne explici ca perfomanta fara bani nu se poate face, noi de la Sibiu nu stim asta.
      Cine a zis cineva de BT pana acum? eu sunt client a lor si ma bucur ca investesc bani in baschet si in campionatul european.

      "Nu suntem normali la cap"... sper sa nu fi se urce la cap voua, celor mai buni si sa luati locul celor de la Asesoft la comportament.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      mulțumim
      Îmi fac mea culpa. Întradevăr comportamentul de care am tot discutat până acum a fost extrem de civilizat. Mulțumim pentru urări şi pentru fondul sonor asigurat echipei noastre. Unii dintre voi dovedesc că sunt nişte domni adevărați. Corect, nu avem dece să ne supărăm, că de unde nu-I nici Dumnezeu nu care.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mircea_SB :

    ....
    Am decis sa imi fac cont. Nu se poate asa ceva. Imi era pur si simplu rusine ieri in sala. Am ajuns sa fluieram clujul? Ca sa castige cine? Echipa Steaua, a lui Georgescu? Cel care inflama spiritele inainte de meci? Dezastru.... Bravo Clujului ca anul asta are super echipa!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCN
      Daca iti era rusine puteai sa aplauzi sa acoperi fluieraturile. Am comentat intr-un alt articol despre calitatile si valoarea lui Moldoveanu si pentru toti cei de mai sus ce comenteaza dupa ce au auzit ei la TV, mai spun o data: Moldoveanu a fost fluierat pentru atitudinea urata avuta ieri in sfertul 4 (bine aici a fost punctul culminant ca a inceput mai devreme) In afara de el nu au fost fluierati jucatorii clujeni. Totusi cand faci anumite gesturi automat iti asumi si consecintele, nu se poate sa te transformi in mironosita ulterior si sa plangi pe facebook.

      @ studentU

      Ironic e faptul ca pe un grup de fb (ala cu soporterii baschetului romanesc) atat voi cat si muresenii aveti zeci de comentarii in care plangeti ca sala e dezolant de goala. Pai ma baieti , eu inteleg ca voi munciti si aveti responsabilitati si ca noi aici la Sibiu traim din ajutor social si ar trebui sa umplem sala in locul vostru dar totusi erau niste semifinale de cupa, eu cred ca puteati "mai mult de 20 de oameni". Am specificat aici doar de Mures si CLuj pentru ca voi ati fost cei mai vehementi si sunteti si cei mai apropiati de Sibiu.
      Acum lasand Muresul la o parte , sa inteleg ca Marti suporterii aia ce au venit la Sibiu au fost iresponsabili? Cum de si-au putut lua liber , cum de au putut sa lase deoparte responsabilitatile si sa vina asa frumos organizat la Sibiu? Pai va spun eu cum, ei au venit chititi pe scandal, abia asteptau sa se incaiere cu noi dar se pare ca i-am dezamagit (cu asta cred ca te-am lamurit cum sta si cu treaba suporterilor lui U in deplasare)
      Eu zic sa ne vedem lungul nasului ca asa cum sunt la noi idioti , huligani, rasisti sau mai stiu eu ce asa sunt si la voi si peste tot.
      Si ca sa inchei ca m-am lungit destul eu am fost unul din cei ce l-au fluierat pe Moldoveanu si a aplaudat victoria Clujului la final.
      Bipolar disorder, right ?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @JCN
      "Eu zic sa ne vedem lungul nasului ca asa cum sunt la noi idioti , huligani, rasisti sau mai stiu eu ce asa sunt si la voi si peste tot" - Perfect de acord cu tine.

      Cu sibiul au fost oamenii ca i derby de traditie, cu steaua n-au avut nici un incentive, nici de natura sportiva, nici personala. Doar prespun, pentru ca nu stiu cum gandesc si actioneaza altii.

      In fine, sper ca diseara sa fie sala plina si sa fie un spectacol frumos pe teren in special, dar si in tribune.

      Hai U!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      "suporterii aia ai baschetului romanesc" sunt in cel mai bun caz haterii baschetului romanesc! Am rezistat 5 minute in grupul ala dupa care mi-a venit sa vomez si am iesit.....

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    stef
    Unde dai și unde crapă! Ești pe lângă, ce treaba are scandarea unor idioți frustrați cu subiectul "gravei" probleme a lui Vlad?

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      @trancer
      Te rog citeşte postarea lui Mircea_SB. Este răspunsul corect pentru tine. Postările mele au fost făcute strict pentru cei pe care i-ai numit frustrați.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JCN
    Daca ai probleme cu matematica ar fi bine sa iei masuri deoarece acele "zeci de posturi" de pe FB cu privire la numarul de spectatori au fost 2 + cateva comentarii asa ca las-o mai moale cu retorica ca nu tine. Vehementi zici tu? Ia citeste ce s-a scris acolo si apoi vezi ce scrie in dex la vehement, apoi scrie ce crezi. Pana una alta lucrurile sunt clare si incontestabile: ieri in sala Transilvania, casa celei mai animate si mai efervescente galerii de baschet, tribunele erau mai mult goale decat pline si asta la un meci care reunea ocupantele primelor 2 poziti din clasamentul la zi adica un meci care promitea un regal baschetbalistic! Degeaba faci aici pe victima deoarece faptele vorbesc: daca sibienii in afara de a fi iubitori si sustinatori ai CSU Sibiu ar fi si iubitori de BASCHET pur si simplu ar fi fost (cred eu ) macar jumatate din tribune pline. Daca CSU Sibiu nu a mers mai departe atunci gata totul s-a terminat pentru voi? In afara de meciurile jucate de CSU Sibiu alte meciuri nu prezinta interes? Sper ca macar la finala iubitorii de baschet din Sibiu sa fie in numar mare. Cat despre rivalitatea Sibiu-Cluj mi se pare exagerata, ar fi bine sa luati exemplul jucatorilor celor 2 echipe care sunt rivali (nu dusmani) pe teren si prieteni in afara lui! De ce intre Mures si Cluj rivalitatea nu este exacerbata? Da suntem rivali si ne mai "ciondanim" dar fara sa sarim calul. Ar trebui in primul rand sa ne bucuram de BASCHET un sport atat de frumos si spectaculos! Asta ar trebui sa facem, indiferent ce echipe joaca!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCN
      La prima fraza nu are rost sa ma obosesc sa iti raspund. Rivalitatea noastra cu clujul ne priveste pe noi si pe ei si daca nu ai inteles nimic din ce am explicat mai sus iarasi nu are rost sa ma obosesc sa iti repet ca echipa nu a fost fluierata ieri.
      Acum daca vrei sa vorbim de suporteri, voi unde ati fost ieri ? Ati jucat o semifinala de cupa, si daca noi nu suntem iubitori de baschet asa cu sustine domnia voastra concluzionez ca voi nu sunteti nici iubitori de baschet dar nu va iubiti nici echipa daca nu sunteti in stare sa veniti intr-un numar decent la meciurile echipei.
      Nu vreau sa continuam aceasta disputa pentru ca nu trebuie sa dam noi nimanui socoteala cati venim la meciuri, noi trebuie sa ne vedem de echipa noastra cum din pacate pentru jucatori voi nu o faceti.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    arogant
    din aceasta cauza este fluierat. A fost fluierat si la Oradea. De ce are nevoie de asta? - intreb retoric.
    Adica daca il fluierau altii era in regula pt.el? E cel mai bun, al'dracu de bun. Toti asteptam sa-l urmarim. Cate sanse sunt sa vezi jucatori de euroliga...pe deasupra si roman? Dar din pacate "a plecat prea repede ...de acasa" si ce seamana asta culege. No offence, e parerea mea.
    @Free62 chiar jos ajungi cateodata, te lasi bagat in troaca ...din pacate.
    Si in seara asta U va fi fluierata.U se hraneste cu asta in sala noastra si va castiga fara mari probleme.
    De meciul cu CSU s-a temut Cristescu cel mai mult si a accesat galeria sepcilor rosii. Atatea solutii aveti incat e greu de crezut ca nu va functiona niciuna. Serios la ce va asteptati? Multi de pe aici va felicitam aveti cea mai buna echipa, manageri, sponsori si respectam asta, o tot repetam chiar - dar voi parca nu realizati ca o recunoastem cu fayr play. Chiar va asteptati sa fiti primiti cu flori la Sb....cei mai mari rivali. Sunteti la un pas sa injurati aici pe forum voi astia care aveti pretentii sa nu injure jegurile din tribune.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    #Markus
    Frumoase cometariile si pe intlesul "tuturor"! Nota 10! Multumesc! Respect!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JCN
    Faptul ca nu te obosesti sa citesti ceva inainte sa iti dai cu parerea nu ma mira iar ceea ce consideri tu explicatii sunt niste scuze livrate pe post de explicatii. Cat despre extrapolarea ta pe tema iubitorilor de baschet ea este ca scarpinatul la urechea stanga cu mana dreapta pe dupa cap deoarece cu logica nu ai nici o treaba. In primul rand nu noi ci voi sunteti cei care se lauda (si in unele privinte pe buna dreptate) ca sunteti cea mai cea galerie si cei mai cei suporteri. Iar faptul ca ieri sala a fost mai mult goala decaty plina este ceva ce nu este normal intr-un oras cu asemenea echipa si galerie. Eu nu am facut decat sa interpretez niste fapte in mod logic: lipsa spectatori => lipsa interes pentru baschet, atat. Am spus doar ca intr-o situatie similara Jungla a fost mai plina decat sala Transilvania ieri. Nu ti-a cerut nimeni socoteala dar tie iti place sa te victimizezi cand nu ai argumente viabile. PS ultima fraza din postarea ta este cam confuza si nu am inteles ce vrei sa spui cu " noi trebuie sa ne vedem de echipa noastra cum din pacate pentru jucatori voi nu o faceti" ? Probabil ai vrut sa spui "echipa voastra" :) O seara bun si tie :)

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Corecta
      atat ultima fraza cat si intreg continutul textului. Reciteste-l! dara prejudecati

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!