Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Vor fi prezente galeriile echipelor vizitatoare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

     

Mai este o zi până la startul Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, găzduit de orașul Alba Iulia. La acest eveniment participă 4 dintre cele mai bune echipe din Românie, fiind vorba de CSU Alba Iulia, CSM Târgoviște, ICIM Arad și Sepisi SIC Sf. Gheorghe.

În prima semifinală se vor întâlni Sf. Gheorghe și Alba Iulia de la ora 18:00, iar în a doua se vor duela Aradul și Târgoviște pentru un loc în marea finală, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi transmise de postul de televiziune DIGI Sport 3. De la un asemenea eveniment nu putea să lipsească și fanii celor 4 echipe participante.Echipa gazdă a acestui turneul final, CSU Alba Iulia, va avea o susținere importantă de aproximativ 350 de suporteri, care vor încerca să împingă echipa spre finala competiției. Celelalte 3 echipe participante vor avea și ele suporterii alături de ele, dar cu un număr mai redus de persoane.

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe are parte la Alba Iulia de un grup de suporteri formați din aproximativ 30 de persoane. Cu toate că aceștia sârbătoresc Învierea Domnului, fiind de religie catolică, au ținut să facă deplasare pentru a-și încuraja echipa preferată.

Deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște, va fi susținuță la acest Final Four de 40 de suporteri veniți din fosta capitală a României.

 Univ. Goldiș ICIM Arad va avea parte la Alba Iulia, în semifinala cu Târgoviște, de 19 suporteri veniti de la Arad.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Kovasch :

    Sepsi
    Eu stiu lista si pot sa spun a vor fii aproximativ 30 de suporteri dela Sfintu Gheorghe!!!

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde
  • FCC ICIM 2 Arad andreas :

    Sf Gh.
    De la Sf. Gh. vin aprox 30 de persoane(19 cu microbuz si vreo 10 cu masinile personale)

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde
  • cipri_23 :

    Suporteri
    Initial a fost vorba de 12 persoane. Posibil sa se fi majorat numarul de suporteri. Multumim pentru specificare.

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde
  • zapacitu79 :

    :)
    federatia s-a straduit sa fie cat mai putina lume la meciuri,turneu organizat luni si marti, fara promovare, si galeriile ii saboteaza si merg in deplasare! asa ceva! data viitoare vor organiza final four in cipru ca sa fie siguri!

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!