Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FRB a anunțat echipele pentru All Star Game 2019

David Istrate

David Istrate
11.04.2019

Peste 8 zile, în 19 aprilie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui unul dintre cele mai așteptate momente ale baschetului românesc și anume All Star Game. Cu un format diferit, acesta va opune trupele conduse de Bobe Nicolescu și Nandor Kuti, doi dintre cei mai importanți jucători români.

Noul sistem este preluat din NBA acolo unde în ultimele două sezoane echipele nu au mai fost construite conform poziției geografice, ci jucătorii au fost aleși de către doi căpitani. În România, aceștia sunt Bobe Nicolescu și Nandor Kuti. Toate echipele din Liga Națională de Baschet Masculin au fost repartizate unuia dintre cei doi căpitani și apoi s-a dat start votului.

Așadar, componenții din Team Bobe sunt: Giordan Watson, Andrei Mandache, Darrin Dorsey, Kris Richard, Aleksandar Rasic, Kyndall Dykes, Muhamed Pasalic, Roland Torok, Dragan Zekovic, Jason Washburn și Maksim Sturanovic. Cei doi antrenori ai acestei echipe sunt Mihai Silvășan și Cristian Achim.

De partea cealaltă, Team Kuti este formată din următorii jucători: Kevin Hardy, Morris Curry, Mirel Dragoste, Dragoș Diculescu, Amedeo Casale, Porter Troupe, Monyea Pratt, Isaiah Philmore, Goran Gajovic, Ousmane Barro și Chris Cooper. Această formație va fi condusă de către Dan Fleșeriu și Tudor Costescu.


Observăm că gazda evenimentului are cei mai mulți jucători prezenți (6), în timp ce BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea au câte 5 jucători. De asemenea, echipele ce formează podiumul Ligii Naționale vor fi reprezentate la All Star Game și de către antrenorii principali.

Nu în ultimul rând, din cei 10 jucători propuși de redacția Total Baschet pentru All Star Game, 9 vor face parte la acest spectacol. Singurul absent este Tony Easley, locul lui fiind luat de colegul său de la U-BT Cluj-Napoca, Rolland Torok. În plus, cei doi antrenori propuși de site-ul nostru vor fi prezenți la ASG 2019. Detalii legat de votul Total Baschet găsiți la acest LINK.

De altfel, Federația Română de Baschet au anunțat și cifrele legate de voturi. Iată comunicatul oficial de pe frbaschet.ro.

„In selectionata TEAM BOBE, sportivii care au adunat cele mai multe voturi din partea publicului au fost Kyndall DYKES (2107 voturi), Jason WASHBURN (1659 voturi), Dragan ZEKOVIC (1581 voturi) si Kristopher RICHARD (1500 voturi), iar in selectionata TEAM KUTI au fost Kevin HARDY (1679 voturi), Mirel DRAGOSTE (1517 voturi), Isaiah Philmore (1395 voturi) si Sylvanus Porter TROUPE (1380 voturi). Preferatii mass-media pentru selectionata TEAM BOBE au fost Kyndall DYKES (16 voturi) si Rolland TOROK (10 voturi), in vreme ce pentru selectionata TEAM KUTI au punctat ca mari favoriti ai presei Kevin HARDY (11 voturi) si Monyea PRATT (10 voturi). La categoria antrenori, cele mai multe voturi din partea publicului pentru TEAM BOBE a adunat Mihai SILVASAN (1153 voturi), iar pentru TEAM KUTI cel mai votat a fost Dan FLESERIU (1676 voturi), iar preferatii mass-media la aceasta categorie au fost pentru TEAM BOBE antrenorul Mihai SILVASAN (8 voturi), iar pentru TEAM KUTI antrenorul Dan FLESERIU (10 voturi).”

All Star Game 2019 va avea loc vineri, 19 aprilie, în BTarena, nu înainte de a vedea cine va fi câștigătoarea Cupei României.

*foto: frbaschet.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    FRB
    E de ras. La Team Bobe sunt 10 jucatori de la Cluj si Oradea, plus cate unul de la Steaua si Pitesti. In cealalta parte, Dragoste la ASG? De ce? Ca e Sibiul sus? Merita Tamuls. De ce Gajovic (al patrulea de la Craiova)? Ca e Toma TM la nationala? De ce Diculescu si nu un strain de la ei? Multe semne de intrebare. Macar sper sa fie spectacol, nu ca la ultima editie.

    cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      ps
      Ma bucur pentru Sturanovic, care am zis-o ca merita.

      cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      Frb
      Surpriza ca nu e baiatul lui tata antrenor (Dan Ioan) :))

      cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Todorov merita sa fie.

      cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    team bobe
    arata muuuuult mai bine decat team kuti

    cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Kuti
      Haide Kuti, intotdeauna peste Bobe !!! :)))

      cu 5 ani în urmă (11.04.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!