Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fila Smith: „Moralul nostru este la fel de ridicat, suntem concentrate”

Paul Olar

Paul Olar
22.03.2015

CSU Oradea joacă cu cuțitul la os duminică, 22 martie. Gruparea din județul Bihor primește vizita Universității Cluj-Napoca, cu ocazia Play-Out-ului Ligii Naționale de baschet feminin.

Clujencele pornesc cu un ascendent moral, datorită victoriei obținute în prima partidă. Chiar și așa, Fila Smith spune că orădencele sunt pregătite să egaleze seria, cunoscând deja principalele amenințări ale adversarelor.

„Ne așteptăm să câștigăm meciul, așa că pentru a ne realiza obiectivul, trebuie să avem o defensive bună. În jocul precedent, i-am permis jucătoarei Breezy Williams să ne surclaseze sub panou. Prin urmare, duminică vom avea grijă la box-out, deoarece nu ne permitem ca jucătoarele să înscrie din șanse suplimentare. Moralul nostru este la fel de ridicat, suntem concentrate.”

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!