Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Ousmane Barro - Cel mai slab meci din sezonul competițional 2013-2014

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2014

Înfrângerea Piteștiului din finala mică a Cupei României cu CSU Asesoft Ploiești, scor 56-95, a fost una cu ghinion pentru senegalezul trupei din Trivale, Ousmane Barro. Acesta a izbutit contra-performanța să termine pe minus în dreptul eficienței, bifând astfel cea mai slabă prestație personală din actualul sezon competițional. 

Barro a fost folosit de Șapera încă din primul minut al confruntării cu prahovenii, iar până la final a strâns un total de 18 minute și 49 secunde jucate. Acesta a terminat cu 1/6 la aruncările de 2 puncte, 0/1 de la mare distanță, respectiv 1/2 de la linia de fault, având la final doar 3 puncte puse pe tabela de marcaj. Totodată, jucătorul argeșenilor și-a mai completat linia statistică cu o recuperare și un capac. Într-un final, pentru Barro în dreptul eficienței se regăsea -2. 

Senegalezul a jucat 26 de meciuri pentru Pitești în LNBM în acest sezon, respectiv 4 în Cupa României, având o medie de peste 25 de minute jucate în fiecare dintre cele două competiții, însă niciodată nu a termina pe minus la eficiență. O singură dată Ousmane Barro a termina cu 0 în dreptul acestui capitol statistic, în Liga Națională, în compania SCM-ului din Craiova.

În rest, ca și un amănunt, sportivul legitimat la BCM U Pitești a terminat de 9 ori în sezonul competițional 2013-2014 cu minim 20 de unități la productivitate. Totodată, în Liga Națională, Barro este cel mai eficient jucător al formației din Trivale, atât din punct de vedere al mediei pe meci cu 15.8 unități, cât și din cel al totalului de unități acumulate, 410 la număr. 

Astfel, în urma acestor cifre putem trage concluzia că Ousmane Barro a prins o zi proastă de joc, dar putem lua în calcul și faptul că meciul nu a avut nicio miză pentru piteșteni, conform spuselor antrenorului Hristu Șapera. Acesta a declarat înaintea meciului cu CSU Ploiești că, cel puțin pentru el finala mică nu are nicio importanță. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!