Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „BC SCM Timișoara este cea mai în formă echipă alături de noi în acest sezon”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.12.2017

phoenix florin nini

Phoenix Galați va avea un examen foarte dificil în dauna celor de la BC SCM Timișoara la ultima apariție în fața propriilor suporterilor din acest an.

 Jucătorii pregătiți de Florin Nini și Bogdan Bălănică sunt redutabili acasă unde nu au pierdut decât un singur joc în acest sezon, cel cu BCM U FC Argeș Pitești, scor: 56-69 din cea de-a 3-a etapă a Ligii Naționale. Dar atunci nu au evoluat două piese grele din angrenaj, americanii Tony Gugino și Cameron Rundles.

„Un meci extrem de dificil. În urma unui studiu pe care l-am făcut, BC SCM Timișoara este cea mai în formă echipă alături de noi până acum în acest sezon. Timișorenii au învins pe Steaua acasă și la Oradea și vin la Galați cu un moral bun, au o rotație mare cu 10 jucători de același nivel, un proiect serios început din vară, și-au păstrat nucleul din sezonul trecut, au finanțare bună deci toate ingredientele pentru performanță. Însă și noi suntem pe un trend ascendent, am reușit cea mai bună clasare de când am promovat, suntem patru echipe la egalitate pe podium și acest lucru ne obligă. Mă bucur că în urma rezultatelor mai mulți parteneri ni s-au alăturat și ne vor sprijini, vrem să mergem din ce în ce mai bine și să ne menținem în partea superioară a clasamentului”, a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Partida dintre Phoenix Galați și BC SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă de FRB Tv. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!