Stiri Acvile

Franța vs. Ungaria, finala Campionatului European U16 Feminin Divizia A

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.08.2017

Reprezentativele U16 feminine ale Franței și Ungariei se vor lupta azi în finala Campionatului European Divizia A pentru medaliile de aur puse în joc la debutul competiției organizate chiar în Franța, la Bourges. 

Astfel, partida dintre țara gazdă a turneului final și Ungaria este programată astăzi, 12 august, cu începere de la ora 21:45, în Palais des Sports du Prado din Bourges. De la ora 19:30, în aceeași arenă, își vor da întâlnire Italia și Letonia, în lupta pentru medaliile de bronz. 

În semifinale, Franța a dispus de Italia cu 74-57, în timp ce Ungaria a trecut de Letonia cu 63-45. 

România, clasată pe ultimul loc la acest Campionat European, s-a întâlnit pe parcursul competiției cu 3 dintre echipele ajunse în „careul de ași”, pierzând toate meciurile la diferențe mari: vs. Ungaria 40-87, vs. Italia 34-87, vs. Franța 25-68. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!