Stiri

Gabi Mărginean și Claudia Pop s-au duelat în etapa secundă din Spania

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.10.2015

Cea de-a doua rundă din campionatul feminin de baschet din Spania a propus un duel românesc între sportivele Gabriela Mărginean și Claudia PopPerfumerias Avenida Baloncesto, echipa Gabrielei, a primit vizita formației Gernika, echipă la care evoluează sătmăreanca Claudia Pop. 

Câștig de cauză au avut gazdele, care s-au impus la 11 puncte diferență, scor final 67-56. Echipa Claudiei a câștigat doar primul sfert cu un parțial de 20-19, urmând ca actul secund să fie încheiat la egalitate, 11-11. Odată cu startul reprizei secunde, Mărginean și compania s-au dezlănțiuit, câștigând sferturile 3 și 4 cu 19-9, respectiv 18-16 și implicit partida cu 67-56. 

Gabriela Mărginean a fost titulară pentru echipa sa, iar în cele 32 de minute jucate și-a trecut în cont 7 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice de 10 unități la eficiență. 

De cealaltă parte, Claudia Pop a fost la rândul său prezentă pe parchet încă din start, reușind să totalizeze în 31 de minute bifate, 6 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, dar și 3 turnover-uri, având doar 2 unități în dreptul productivității. 

După două etape scurse din campionatul spaniol, ambele formații la care activează româncele au acumulat un bilanț de o victorie și un eșec. 

*Foto: Perfumerías Avenida Baloncesto / Gernika KESB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!