Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Cursaru stabilește recordul de puncte în acest sezon în LNBF

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.01.2013

În prima etapă a returului din Liga Națională de baschet feminin, CS Olimpia Brașov a reușit o victorie importantă în economia calificării în play-offului campionatului, trecând cu scorul de 80-64 de formația Rapid București.

În această confruntare, conducătorul de joc de la echipa din Brașov, Gabriela Cursaru în vârstă de doar 21 de ani a avut o evoluție excepțională, reușind să marcheze aproape jumătate de puncte din totalul echipei.

Aceasta a stabilit recordul de puncte marcate în acest sezon din LNBF, totalizând în cele 38 de minute jucate nu mai puțin de 40 de puncte la care se mai adaugă 9 recuperări și 5 pase decisive. A avut procentaje foarte bune la aruncările de 2 puncte, 8 din 13 aruncări (61.5%) și a înscris 7 aruncări din spatele semicercului din cele 11 încercate (63.6%).

Datorită acestei performațe Gabriela este, în opinia TotalBaschet.ro, JUcătoarea etapei a XVI-a a LNBF

În acest sezon, Gabriela Cursaru a acumulat o medie de 13.1 puncte pe meci la care se mai adaugă 4.1 recuperări și 4.4 pase decisive pentru un indice de 9.1 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!