Stiri

Gabriela Mărginean după eliminarea de la EuroBasket: „Nu se poate compara cu ce a fost în alți ani”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.06.2015

Naționala feminină a României a ratat calificarea mai departe la EuroBasket 2015 Women, după ce a încheiat Grupa A cu 4 eșecuri din tot atâtea meciuri jucate.

Totuși, în ciuda rezultatelor consemnate în meciurile de la Timișoara, una dintre piesele importante din angrenajul României, Gabi Mărginean, a spus într-o declarație acordată FRBaschet faptul că, s-a văzut o schimbare de mentalitate.

„Nu știu dacă ne-a lipsit experiența sau am avut emoții prea mari ori ne-a fost frică de adversare. Am ratat din nou calificarea, dar s-a jucat până la capăt, chiar s-a luptat, și nu se poate compara cu ce a fost în alți ani. O schimbare de mentalitate s-a văzut și sper să rămână și pe viitor. Toată lumea a fost obosită fizic, nu putem da vina pe oboseală, cred că nivelul jocului prestat nu a ajuns până la un punct maxim. Se puteau câștiga meciurile cu Ucraina și de ce nu chiar cel cu Franța, dar nu știm să terminăm meciul, ne pierdem în momentele dificile”, a declarat baschetbalista la finalul confruntării. 

Sportiva originară din Cluj-Napoca a terminat Campionatul European cu medii de 15.0 puncte pe meci, 5.8 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.8 intercepții și 3.0 mingi pierdute, totul în 31.5 minute jucate pe meci în cele 4 meciuri bifate. 

*Foto: Facebook Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate