Stiri

Gaz Metan Mediaș deschide balul grupelor EuroChallenge cu JDA Dijon

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.11.2012

Sala Sporturilor Mediaș
marți, 6 noiembrie
ora 18:00
dijon

Gaz Metan Mediaș va debuta în grupele FIBA EuroChallenge în compania formației JDA Dijon. Partida va avea loc în Sala Sporturilor Mediaș, marți, 6 noiembrie, de la ora 18:00. Ambele formații fac parte din Grupa D, alături de Khimik Yuzhne și Tartu University Rock.

Formația antrenată de Marcel Țenter nu este însă și la debutul european. Ea a acces în grupele celei de-a treia competiții ca valoare din Europa la nivel de cluburi după ce a eliminat în dublă manșă pe Ural Ekaterinburg. Surpiza produsă de medieșeni a fost cu atât mai mare cu cât au reușit să se impună în deplasare, scor 97 – 92, întorcând un handicap de 2 puncte, 67 – 69, de pe teren propriu.

Dijon s-a calificat direct în grupele competiției. Formația din Franța a promovat în Liga A la finalul sezonului 2010/11 și a terminat ediția trecută de campionat pe locul 10.

Află mai multe detalii despre JDA Dijon!

În competiția interne, Gaz Metan Mediaș are un bilanț de 5 victorii și 1 înfrângere și vine dup un succes în fața lui U Mobitelco Cluj Napoca, o pretendentă la podium la final de sezon. De partea cealaltă Dijon a obținut a doua victorie din campionat, 69 – 65 cu Limoges, și are un raport victorii/înfrângeri de 2/3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • secu :

    ? rotatie?
    No,de maine incepe balul,meciuri din 3 in 3 zile,deplasari toate lungi sau f. lungi ,sa-l vedem pe Tenter -sper ca n-a uitat cum s-a calificat,cu o rotatie de 9 jucatori,parca 6 cu peste 10 pct.-va juca iarasi cu teama,putin al 6-lea,al 7-lea, f.putin al 8-lea si al 9-lea jucator.....ECHIPA=ECHIPA ,nu 1/2echipa =ECHIPA, in rest un joc frumos,o victorie daca se poate.

    cu 11 ani în urmă (05.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!