Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan trece de U Cluj-Napoca într-un meci amical

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.09.2014

Gaz Metan Mediaș a câștigat primul joc amical jucat în această vară. Formația medieşeană a trecut de U Cluj-Napoca cu scorul 90-64. Găzarii au controlat partida din primul până în ultimul minut. Echipa lui Carmin Popa a avut și ea însă momente bune de joc în care a menținut destul de mult timp diferența la sub 20 de puncte. Gaz Metan a avut o perioadă foarte bună de joc la începutul sfertului decisiv, când au marcat de patru ori de la mare distanță. Pe final a avut loc și un moment nedorit iar un jucător al lui U a ieșit cu capul spart de pe parchet.

Doub Plumb a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Marko Djurkovic a fost aproape de un double double, acesta terminând cu 13 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. Aleaksandar Pustahvar și Florin Popa au terminat și ei partida cu câte 13 puncte marcate. Vlad Solopa a avut la rândul său o evoluție foarte bună prin cele 15 puncte și cele 5 recuperări strânse.

Cel mai bun clujean a fost Mirel Dragoste cu 15 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Tudor Pintea a terminat meciul cu 8 puncte și 6 recuperări iar Mario Lazăr a încheiat tot cu 8 puncte și 6 recuperări.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează două partide la rând, în 12 și 13 septembrie în compania lui Timba Timișoara, partide ce se vor desfășura în Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!