Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gest superb făcut de Willie Kemp, de Crăciun

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.01.2014

În vacanța pricinuită de sărbătorile de iarnă, Willie Kemp a ajutat o familie care a trecut prin momente grele chiar înaintea sărbătorilor. Americanul a adus bucurie pentru trei băieți care au rămas fără mamă, acestă decedând în urma unui cancer iar acum sunt crescuți de bunica lor. Markeveon, Mardrekus și Jamarious alături de bunica lor Charlene au sărbătorit Crăciunul așa cum poate nu ar fi făcut-o fără Willie Kemp.

Iată ce a declarat conducătorul de joc al celor de la Gaz Metan Mediaș, în ziua în care a făcut o surpriză uriașă celor trei băieți, care cu siguranța nu vor uita acestă sărbătoare:

„ Peste granițe ai o gramadă de timp pentru a te gândi, eu m-am gândit să adopt o familie de Crăciun și doar să o binecuvântez, în comunitatea mea, în Hardema County. Charlene, ea este bunica, fiica ei a murit acum o lună de cancer. Ea era singura fiica și avea 27 de ani, și a lăsat în urmă trei copii de trei, patru și șase ani care chiar nu știu ce s-a întâmplat cu mama lor. Dar doar să vezi un zâmbet pe fața acestor copii, este extraordinar, acesta este una dintre cele mai bune zile din viața mea.”

Willie Kemp a venit la Gaz Metan Mediaș în vara anului 2013. Acesta este unul din liderii formației de pe Târnava Mare, din punct de vedere statisitc. Americanul în vârstă de 26 de ani are medii pe meci de 14.6 puncte, 2.0 recuperări și 3.8 pase decisive, în 12 meciuri jucate în LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!