Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiţă Balmuş, cel mai bun meci în culorile Chiajnei

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.04.2014

Balmus

CS Concordia Chiajna a fost învinsă în deplasare de BCM U Piteşti cu scorul de 82-72. Partida a contat pentru ultima etapă a sezonului regulat al LNBM. 

La Piteşti, cel mai bun jucător al echipei antrenate de Vlastimir Vukadinovic a fost Ghiţă Balmuş. Fundaşul român a realizat cea mai bună prestaţie stagională.

În 34:01 minute petrecute pe teren, Balmuş a avut 7/10 la aruncările de două puncte, 2/4 la cele de la distanţă, respectiv 6/8 la linia de pedeapasă, pentru un total de 26 de puncte. El a adăugat 6 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepţii şi 6 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 24.

El a fost liderul echipei la puncte, eficienţă, intercepţii, posesii pierdute, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

Balmuş termină acest sezon cu medii de 8 puncte, 2.7 recuperări, 3.7 pase decisive, p intercepţie şi 4.2 posesii pierdute, pentru 5.6 la eficienţă. El are procentaje de 46.6% la două puncte, 23.3% la trei puncte şi 62.9% la linia de pedeapsă.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!