Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ghiță Balmuș: “Dinamo trece printr-o perioada mai dificilă, însă asta nu ne oprește să ne gândim la altceva decât la victorie”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
26.01.2018

ghita balmus dinamo timba

În perioada de pregătire Ghiță Balmuș a s-a aflat în cantonament alături de cei de la Dinamo, însă cu puțin timp înaintea începerii campionatului, acesta s-a transferat la Timba Timișoara. Acum arădeanul urmează să înfrunte în această etapă echipa în lotul căreia s-a aflat la începutul sezonului.

Cu această ocazie, fundașul bănățenilor a oferit un scurt interviu pentru Total Baschet:

În acest început de campionat ai fost în lotul celor de la CS Dinamo, iar acum vei juca împotriva lor. Cum te simți?

Da, așa este! Am început sezonul la Dinamo, însă după perioada de pregătire și meciurile amicale disputate, am plecat la Timba. Dinamo trece printr-o perioada mai dificilă, însă asta nu ne oprește să ne gândim la altceva decât la victorie.

Echipa lor a trecut prin multe teste, în ceea ce privește situația financiară, plecarea antrenorului și a jucătorilor. Cât de tare crezi că le a afectat asta jocul?

Proiectul la începutul sezonului pentru mine a fost o provocare. Majoritatea jucătorilor fiind U20 și cu perseverența lui Eugen Ilie, Dinamo putea face mult mai multe până acuma. Eu am fost primul care a plecat de la echipă, după care a plecat Eugen șamd., tocmai pentru că de la început lucrurile au scârțâit, mai puțin treaba făcută de antrenor și jucători.

În tur v-ați impus la 16 puncte. Crezi că veți menține rezultatul și în meciul retur?

Clar, mergem acolo pentru victorie. Pentru noi acesta este un meci important. La fel și la noi, unii jucători au plecat de la echipă, alții abia au ajuns. Însă lucrurile s-au legat repede la antrenamente și sperăm să se vadă un progres în jocul nostru până la finalul sezonului în această formulă.

CS Dinamo București și Timba Timișoara se vor duela sâmbătă, 26 ianuarie, în sala Dinamo din București, de la ora 17:00.

*foto: facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!