Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Suporterilor vreau să le transmit un lucru, hai să luăm titlul anul acesta”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.12.2016

Goran Gajovic a revenit la Târgu Mureş, echipă alături de care a obţinut argintul sezonul trecut în LNBM, fiind prezent pe parchet în derby-ul din weekend de la Oradea, cu CSM. Muntenegreanul a vorbit despre victoria de la Oradea şi ce planuri are alături de mureşeni în noua stagiunea. 

"A fost un meci greu la Oradea, nimeni nu s-a aşteptat de la noi să câştigăm acolo, dar toţi băieţii au dat maxim şi am reuşit să învingem. Este foarte bine să fin din nou aici, sezonul trecut am terminat în exact aceeaşi sală, dar atunci am pierdut, acum am început din nou la Oradea, şi am zis băieţilor că trebuie să câştigăm. Am venit de doar două, trei zile, abia am văzut echipa, dar ca toată lumea, de la preşedinte la suporteri, toţi vrem să fim în top, pentru asta, însă, trebuie să luăm totul pas cu pas. Suporterilor vreau să le transmit un lucru, hai să luăm titlul anul acesta", a declarat Gajo într-un scurt interviu acordat site-ului oficial al clubului mureşean. 

Barnabas Szaszgaspar l-a folosit preţ de aproape 34 de minute în meciul de la Oradea, timp în care baschetbalistul şi-a trecut în cont 9 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, o intercepţie, un capac, dar şi 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 9 unităţi. 

Goran Gajovic nu va juca în primul meci al Mureşului din Grupa K a FIBA Europe Cup, în deplasarea din Franţa cu Elan Chalon, fiind disponibil în cupele europene doar din runda următoare, când ardelenii vor da piept în "Junglă" turcii de la Gaziantep.  

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!