Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic, cel mai ineficient jucător al lui BC Mureș în meciul decisiv al finalei LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.06.2016

BC Mureș Târgu Mureș a pierdut a treia finală de Liga Națională jucată în ultimele 4 sezoane. Echipa condusă de pe bancă de Szaszgaspar Barnabas și George Trif a cedat cu scorul de 79-73 în meciul decisiv contra lui CSM CSU Oradea, într-o partidă desfășurată în Arena Antonio Alexe.

Unul dintre motoarele Mureșului în acestă finală nu a mai funcționat în jocul decisiv. Este vorba despre Goran Gajovic, cel care a terminat cu minus în dreptul eficienței în meciul care avea să trimită titlul la Oradea.

Goran Gajovic a fost titular în angrenajul lui Szaszgaspar Barnabas, a evoluat timp de 30 de minute și nu a reușit să marcheze din acțiune. El a strâns 4 puncte, 5 recuperăr, 2 pase decisive, 4 intercepții și 5 mingi pierdute. Muntenegreanul a înregistrat 0 din 3 de la 2 puncte, 0 din 5 de la 3 puncte și doar de la libere a reușit să înscrie, 4 din 4. După această prestație ștearsă, Gajovic a acumulat un indice al eficienței de -1.

Prestația slabă a lui Gajovic a venit după ce în primele 4 partide ale a înregistrat medii de 16.0 puncte, 6.5 recuperări și 3 pase decisive.

În meciul 5 al finalei, în afară de Mohammed și Martinic, cei care au terminat cu 23 de puncte, respectiv 22 de puncte, niciun jucător al lui BC Mureș nu a trecut de borna celor 10 puncte marcate.

foto: Csaba Toth

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    rectificare de titlu
    nu si-a uitat gloantele acasa.....pur si simplu le-a luat pe alea oarbe.....din fericire pentru Oradea!!

    cu 7 ani în urmă (03.06.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas:

      interesant
      Nu s-a mai batut cu palma peste fund ...oare de ce !?

      cu 7 ani în urmă (04.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Maria ms :

    Asta e!!
    Fiecare jucator mai are cate o zi proasta ...ghinionul nostru,poate in sezonul urmator isi v lua revansa!!...vacanta placuta!!

    cu 7 ani în urmă (04.06.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea BVN :

    Respect maxim pt Gajovic
    Pe linga ca este un jucator foarte bun, este un om cu foarte mult bun simt. In momentul in care jucatorii oradeni se pregateau sa ridice cupa, majoritatea jucatorilor mureseni paraseau sala. Gajovic i-a rugat pe coechipieri sa mai ramana ca" asa -i frumos". Nu e obligatoriu sa faci acest lucru, ii si inteleg ca erau dezamagiti ca au pierdut meciul, dar gestul lui Goran m-a impresionat. L-as vedea cu drag la noi in echipa.

    cu 7 ani în urmă (04.06.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Batatorului de fese i-a murit la mal. Pacat, ca e bun jucator pt campionatul nostru!

    cu 7 ani în urmă (08.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!