Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Guțoaia se întoarce la Asesoft

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.06.2013

 

CSU Asesoft Ploiești a anunțat legitimarea lui Adrian Guțoaia. Sportivul originar din Galați se întoarce la campioana României, acolo unde a mai evoluat și în sezonul competițional 2010/11/

În vârstă de 23 ani, Guțoaia joacă poziția 3 și măsoară 1.95 metri. În sezonul 2012/13 a evoluat la Gaz Metan Mediaș având medii de 3.8 puncte, 1.3 recuperări, 0.6 pase decisive și 0.5 intercepții cu 0.6 posesii pierdute pentru 3.4 la eficiență în 11:01 minute pe meci. 

Adrian a evoluat în sezonul anterior și în EuroChallenge. De asemenea, a cucerit Cupa României alături de gruparea de pe Târnava Mare. De-a lungul carierei, Guțoaia a mai jucat pentru Steaua București și Energia Rovinari.

În sezonul petrecut alături de CSU Ploiești, Guțoaia a devenit vicecampion și a avut 35 meciuri jucate cu medii de 3.9 puncte, 1.8 recuperări, 0.6 pase decisive, 0.6 intercepții și 0.9 posesii pierdute pentru 3.8 la eficiență în 11:44 minute pe meci.

Guțoaia este primul transfer anunțat de Asesoft în această vară. În schimb, Gaz Metan mai pierde un jucător după Nicoară, Mladenovic și Dumitrescu (retras).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!